Gebelik kesesinde bozulma nolur yardim

Kralice2334

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
54
17
8
Kizlar merhaba 6. Haftadayim kesemde bozukluk var kesenin altinda kanama gozktu ama kalp atisi var duyulmadi ama pit pit atiyodu gozle gorulur sekilde. Progestan ve fitil kullaniyorum. Boyle olup duzelen vae mi allah rizasi icin yazin :( coooook toz pembe akinti oldu doktorum normal fitilden sonra dedi. Nolur yardim edin yalvaririm bilen yasayan varsa yazsin

Çok örnek var bu şekilde. Bozulan kese düzelebiliyor da ama sürekli yatman ilaçlarını kullanman lazım çok dikkat etmelisin canım

Canım çok geçmiş olsun. Lütfen sakin ol. Eğer bebeğin sağlıklıysa bir şekilde tutunur ve asla bir şey olmaz. Ama nasipte yoksa yoktur. Olumlu düşün. Sen sağlıklı ol yeterki yine Allah verir. Bol bol dua et ve stres yapma. :KK200:

Evet hep yat tamam mı ağır iş yapma düzgün beslen dua edicem inşallah. :nazar:

Canım çok geçmiş olsun. Lütfen sakin ol. Eğer bebeğin sağlıklıysa bir şekilde tutunur ve asla bir şey olmaz. Ama nasipte yoksa yoktur. Olumlu düşün. Sen sağlıklı ol yeterki yine Allah verir. Bol bol dua et ve stres yapma. :KK200:
Cok tesekkur ederim o kadar uzgunumki catlatma ignesi ile hamile kalmistim.bugun dunyam basima yikildi allahim insallah duzelir

Cok tesekkur ederim allah razi olsun ctesi kontrolum var olmazsa kurtaj dedi bebegimi kaybetmek isteniyorum aylarca yatmaya raziyim :KK43:((
Valla akşam akşam beni de üzdün. Ben de kürtaj olmuştum çoğu kadın oluyor. İnşallah gerek kalmaz ama canım şunu unutma. En azından normal yoldan çocuğun oluyor. Allah korusun olmasa ne. olurdu? Binlerce kadın neler çekiyor bilsen... İnşallah bir şey olmaz ama dediğim gibi. Şöyle düşün yine olur ve sen çok çok minnoş iyi kalpli tatlı bir anne olursun bebeğini de kucağına alırsın inşallah :nazar:

Valla akşam akşam beni de üzdün. Ben de kürtaj olmuştum çoğu kadın oluyor. İnşallah gerek kalmaz ama canım şunu unutma. En azından normal yoldan çocuğun oluyor. Allah korusun olmasa ne. olurdu? Binlerce kadın neler çekiyor bilsen... İnşallah bir şey olmaz ama dediğim gibi. Şöyle düşün yine olur ve sen çok çok minnoş iyi kalpli tatlı bir anne olursun bebeğini de kucağına alırsın inşallah :nazar:
Insallahh cok ama cok tesekkur ederim.. Sizindemi kese bozukluguydu cok uzgunum :(

Back
X