- 1 Mayıs 2020
- 1.643
- 1.499
- 133
- Konu Sahibi Pimpirikli10
Merhaba. Sat 26 Ekim bat ise 22 Kasımdı. 23 Kasımda pozitif test olunca 24 kasımda beta verdim 121 çıktı. 26 kasımda 377 çıktı. Rahim kalınlığı ve progesteron iyiydi. 2 aralıkta gel keseye bakalım dedi. Bugün gittik. Bugün sata göre 5+2. Karından ultrason ile 4.53 mm kese gördü. Ama keseden daha büyük kanama alanı var büyük düşük riskin var kan ver dedi. Kan verdik 2795 beta 28.1 progesteron çıktı. Sonuçları gösterdik ne acılar çektiğimizi bu bebeğin bizim için nasıl mucize olduğunu bildiği halde sinir bozucu bir tavırla düşük riski var deyip durdu. Dedim hocam hiç ağrım sızım yok çok şükür lekelenme yok. Olsun 2 düşük var diyor(1 kimyasal 2 yıl önce + 1 tüp bebek 7 haftada kalp atışı durdu embriyo 2 ye bölünüp) Eşim defalarca soruyor hocam kaybeder miyiz sorun var mı ? Yahu sen tüm aşamalarımızı biliyorsun Allah bize kendiliğinden bir evlat nasip etmiş insan bi içimizi rahatlatır demi inşallah olmaz falan der. Ben kendim araştırdığımı söyledim hocam bu kanama alanı bazen kese büyüdükçe kaybolabiliyormuş diye. Aynen olabiliyor diyor.
Birilerinin güzel hikayelerini duymaya ihtiyacım var arkadaşlar
Birilerinin güzel hikayelerini duymaya ihtiyacım var arkadaşlar