- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- Konu Sahibi DeLiBoNCuK
Kizlar 27 gunluk adet dongum ayin 9 unda gecti. 13 undeyiz adet olmadim.bi gebelik testi alayim dedim ama tek cizgi cikti.ne yapcam?niye tek cikti bu ya?iiiiyyyyy sinir oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye çift mi çıkmak zorunda...adet gecikmesi de olabilirKizlar 27 gunluk adet dongum ayin 9 unda gecti. 13 undeyiz adet olmadim.bi gebelik testi alayim dedim ama tek cizgi cikti.ne yapcam?niye tek cikti bu ya?iiiiyyyyy sinir oldum.
Canım hamılelık nasıl gıdıyor:)niye çift mi çıkmak zorunda...adet gecikmesi de olabilir
teşekkür ederim Allahın izniyle iyi gidiyorCanım hamılelık nasıl gıdıyor:)
bence çıkar :)Yarin kan testi yaptirsam cikar mi acaba ? Adet belirtilerimin hepsi oldu.sivilceler ates basmasi gerginlik gogus siskinligi ama gerisi yok.ben ayin ortasinda bi.bardak maydanoz suyu ictim acaba o geciktirmismidir? Eger olmazsam carsamba gunu gidicem kan icin.
bir hafta daha sıkın dişinizi geç döllenmeyse kasette çıkar ama daha makulü sabah sağlık ocağına gidip kan verebilirsin varsa kesin çıkar.Benim duzenli oluyor aderim.27 gunde olurum. Bekledim 28,29,30,31,32,33 hala yok.bebek bekledigimiz icin cift cizgi beklememiz normal .
Canim sanirimm bebek dusunuyorsun eger bebek dusunuyorsan neden maydonoz suyu ictin ki icilmemesi gerek diye dusunuyorumBenim duzenli oluyor aderim.27 gunde olurum. Bekledim 28,29,30,31,32,33 hala yok.bebek bekledigimiz icin cift cizgi beklememiz normal .
Ilk.idrarla mi yapilmasi gerekiyor.ay benim bilmem kacinci:) ben yarin sabah gidip kana baktirayim ozaman.bence çıkar :)
aç karnına gidin.. benim ilk gebeliğimde çıkmamıştı çift çizgi :)
tabi ben tok karnına yapmıştım ve ilk idrarım değildi
hayırlısı olsun.. bizi de bilgilendirin
Gecen adetimden sonra ictim iltihap soker diye.bi rahatsizligimda yok aslinda ama bi bardak ictim oyle.Canim sanirimm bebek dusunuyorsun eger bebek dusunuyorsan neden maydonoz suyu ictin ki icilmemesi gerek diye dusunuyorum
Canım inşAllah hakkında hayırlısı hamilesin dir inşAllah baya da geçmiş günün ben 7 . günümde vermiştim çıkmıştı .Gecen adetimden sonra ictim iltihap soker diye.bi rahatsizligimda yok aslinda ama bi bardak ictim oyle.
Hay allahim cahillik iste. Ananas suyu iciyodum ya birakayim onu ozaman.insallah olur bu ay bebek. Subattan beri deniyoruz. Agustosta 1 yil olcak evlendigimiz. Hayirlisi olsun bakalimCanım inşAllah hakkında hayırlısı hamilesin dir inşAllah baya da geçmiş günün ben 7 . günümde vermiştim çıkmıştı .
Ama maydanoz suyu ,maydonuzun kendisi, kuru soğan , ananas özelliklee adaçayı gibi idrar söktürücü şeylerden içme sakın
Olsun bende öğrendiğimde şaşırmıştım .! Yiyecek içeçek ekmeği olduktan sonra hiç birşeycik olmazzz nasipden ötesi yok !Hay allahim cahillik iste. Ananas suyu iciyodum ya birakayim onu ozaman.insallah olur bu ay bebek. Subattan beri deniyoruz. Agustosta 1 yil olcak evlendigimiz. Hayirlisi olsun bakalim
Canim bir daha icme eger bebek dusunuyorsan hamilelikte icilmemesi gerekiyor hatta dusunuldugunde bile icilmemesi gerekiyorGecen adetimden sonra ictim iltihap soker diye.bi rahatsizligimda yok aslinda ama bi bardak ictim oyle.