Gebelik muammasi

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
Kizlar 27 gunluk adet dongum ayin 9 unda gecti. 13 undeyiz adet olmadim.bi gebelik testi alayim dedim ama tek cizgi cikti.ne yapcam?niye tek cikti bu ya?iiiiyyyyy sinir oldum.

2 secenek var; ya hamile degilsin
ya da çok geç döllenme oldugu ıcın teste çıkmadı :=)

istersen 2-3 gün daha bekle kan vermeye git

Yarin kan testi yaptirsam cikar mi acaba ? Adet belirtilerimin hepsi oldu.sivilceler ates basmasi gerginlik gogus siskinligi ama gerisi yok.ben ayin ortasinda bi.bardak maydanoz suyu ictim acaba o geciktirmismidir? Eger olmazsam carsamba gunu gidicem kan icin.

Hayırlısı olsun:) Off bende korkuyorum hayal kırıklıgına uğramaktan bende deneyecegım bayramdan sonra bakalım ınsalla tek seferde hamıle kalırım..

sizin hep aynı gündemi oluyor adetiniz ne güzel valla. ben gecikince hiç şaşırmıyorum çünkü hep farklı tarihlerde regl oluyorum :KK70:

Yarin kan testi yaptirsam cikar mi acaba ? Adet belirtilerimin hepsi oldu.sivilceler ates basmasi gerginlik gogus siskinligi ama gerisi yok.ben ayin ortasinda bi.bardak maydanoz suyu ictim acaba o geciktirmismidir? Eger olmazsam carsamba gunu gidicem kan icin.
bence çıkar :)
aç karnına gidin.. benim ilk gebeliğimde çıkmamıştı çift çizgi :)
tabi ben tok karnına yapmıştım ve ilk idrarım değildi
hayırlısı olsun.. bizi de bilgilendirin

Benim duzenli oluyor aderim.27 gunde olurum. Bekledim 28,29,30,31,32,33 hala yok.bebek bekledigimiz icin cift cizgi beklememiz normal .
bir hafta daha sıkın dişinizi geç döllenmeyse kasette çıkar ama daha makulü sabah sağlık ocağına gidip kan verebilirsin varsa kesin çıkar.

Gecen adetimden sonra ictim iltihap soker diye.bi rahatsizligimda yok aslinda ama bi bardak ictim oyle.
Canım inşAllah hakkında hayırlısı hamilesin dir inşAllah baya da geçmiş günün ben 7 . günümde vermiştim çıkmıştı .
Ama maydanoz suyu ,maydonuzun kendisi, kuru soğan , ananas özelliklee adaçayı gibi idrar söktürücü şeylerden içme sakın:KK43::KK42:

Tatlimm geç döllenme de olmuş olabilir havalarda dolayi belki gecikme de olmuş olabilir. Bence kan tahlili yaptır kesin sonuç ordan çıkar için rahatlar.

Canım inşAllah hakkında hayırlısı hamilesin dir inşAllah baya da geçmiş günün ben 7 . günümde vermiştim çıkmıştı .
Ama maydanoz suyu ,maydonuzun kendisi, kuru soğan , ananas özelliklee adaçayı gibi idrar söktürücü şeylerden içme sakın:KK43::KK42:
Hay allahim cahillik iste. Ananas suyu iciyodum ya birakayim onu ozaman.insallah olur bu ay bebek. Subattan beri deniyoruz. Agustosta 1 yil olcak evlendigimiz. Hayirlisi olsun bakalim

Hay allahim cahillik iste. Ananas suyu iciyodum ya birakayim onu ozaman.insallah olur bu ay bebek. Subattan beri deniyoruz. Agustosta 1 yil olcak evlendigimiz. Hayirlisi olsun bakalim
Olsun bende öğrendiğimde şaşırmıştım .! Yiyecek içeçek ekmeği olduktan sonra hiç birşeycik olmazzz nasipden ötesi yok !

X