gebelik mümkün mü?

aysumelegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
3
0
33
arkadaşlar meraba ciddiye almanızı istediğim bir konu var. sürtünme yoluyla ilişkiye girildikten sonra regl görüldü diyelim yani tam gününde olundu fakat hep 6-7 gün sürerken 3 gün sordu affınıza sıgınıyorum pedi hep doldururdu ilk gün doldurdu çok ağrı oldu dolorex draje içildi ve 3 gün sonra azalarak kesildi herkes dolorex'in kestiğini söylüyor. 10unda tekrar regl olunması gerekiyor. normalde kilo alındı 10 kilo kadar geçen yıldan beri. hiç bi hamilelik belirtisi yok internette bakıldıgı kadarıyla böyle bir şeyin de imkansız olabilceğinin farkındayım fakat idrar testi yapmadım bi şiş karnım abartılcak gibi değil ama göbek gibi düşünüyorum psikolojiktir heralde yorumlarınızı almak istedim umarım yanlış bir şey söylememişimdir iyi forumlar dilerim.

edit: sürtünme olmadan önce 15 mayısta regl olmuşum 2 haziranda gerçekleşti bu durum sonra 10 haziranda tekrar regl oldum yumurtlama döneminde olmuyorum di mi?

Son düzenleme:
Değilsindir tatlım merak etme,Allah'ın takdiri tabii ki belli olmaz ama sürtünme yoluyla kolay kolay hamile kalamazsın kalsaydın da tek belirtisi kilo almak olmazdı

Değilsindir tatlım merak etme,Allah'ın takdiri tabii ki belli olmaz ama sürtünme yoluyla kolay kolay hamile kalamazsın kalsaydın da tek belirtisi kilo almak olmazdı

bulantı yok baş dönmesi ne biliyim hiç bi belirti yok öyle bisi mümkün olsaydı 1 ayda ne gibi değişiklikler olması gerekirdi?

X