- 5 Mayıs 2024
- 18
- 4
- 26
- Konu Sahibi Busra Ucar
Kızlar merhaba Reglime4 gün kaldı, sabah namazına uyanınca bi test yapayım dedim, test bu şekilde silik çıktı sizce gebelik varmıdır ? Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canıım var gibi ama days doctor veya artımedse şüpheliKızlar merhaba Reglime4 gün kaldı, sabah namazına uyanınca bi test yapayım dedim, test bu şekilde silik çıktı sizce gebelik varmıdır ? Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden
Days doctor, sabah yaptığım anda çıkmıştı ilk 5 dakika içindecanıım var gibi ama days doctor veya artımedse şüpheli
bana da cıkmıştı ama regli oldum sizin belirtiniz var mıDays doctor, sabah yaptığım anda çıkmıştı ilk 5 dakika içinde
Çok çok silik ama var gibi duruyor. Erken gebelik testlerine çok güvenemiyor insan ama belirtilerin varsa muhtemelen gebelik de vardır :)Kızlar merhaba Reglime4 gün kaldı, sabah namazına uyanınca bi test yapayım dedim, test bu şekilde silik çıktı sizce gebelik varmıdır ? Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden
Bu sabah tekrardan test yapacağım inşallah vardırÇok çok silik ama var gibi duruyor. Erken gebelik testlerine çok güvenemiyor insan ama belirtilerin varsa muhtemelen gebelik de vardır :)
Bende aşırı halsizlik varbana da cıkmıştı ama regli oldum sizin belirtiniz var mı
Ya inşallah vardır çok teşekkür ederimBenim adete 5 gün varken aynen bu şekilde çıktı bence var sağlıkla ilerlesin:)
Predector yap canımBu sabah tekrardan test yapacağım inşallah vardır
İnşallah vardır sizlere güzel bir haber veririmÇok çok silik ama var gibi duruyor. Erken gebelik testlerine çok güvenemiyor insan ama belirtilerin varsa muhtemelen gebelik de vardır :)
Sağlık ocakları regl geçmeden de kan alıyorlar mı ?Kendiniz bosu boşuna test yapmakla uğraşmayın direk kan verin bence yeni olduğu için 50-200 aradi değerle mutlu haberi öğrenirsiniz
Maalesef o yok, iki tane kaset test var bide erken gebelik testiPredector yap canım
Tabiki gebelik şüphem var test yaptım pozitif çıktı derseniz alırlar:) haberdar edin mutlaka merak ettim ama bence pozitifSağlık ocakları regl geçmeden de kan alıyorlar mı ?
Anladım kaset teste çıkmaz büyük ihtimal çok silik henüz ama o yaptığın marka bazen yalancı pozitif veriyor o yüzden dedim en güveniliri predector. Kan versen daha net sonuç alırsın. Allah gönlüne göre versinMaalesef o yok, iki tane kaset test var bide erken gebelik testi
Ya çok teşekkür ederim sabah kan da vereceğim inşallah pozitifdir mutlaka haber vereceğimTabiki gebelik şüphem var test yaptım pozitif çıktı derseniz alırlar:) haberdar edin mutlaka merak ettim ama bence pozitif
Ben test markalarından anlamıyorum ama ilişkiden 1 hafta sonra başlayıp 14. Güne kadar sürekli değişik marka test yaptım hiçbirinde hayali çizgi bile yoktu en son yaptığım test aynı böyleydi ertesi gün adete 5 gün kala varken kan verdim 39 çıktıYa çok teşekkür ederim sabah kan da vereceğim inşallah pozitifdir mutlaka haber vereceğim
Siz ben olabilir misiniz yumurtlamanın 10.gününden itibaren bir kan 4/5 de test olmak üzere deniyorum hala ikinci çizginin i sini götemedimBen test markalarından anlamıyorum ama ilişkiden 1 hafta sonra başlayıp 14. Güne kadar sürekli değişik marka test yaptım hiçbirinde hayali çizgi bile yoktu en son yaptığım test aynı böyleydi ertesi gün adete 5 gün kala varken kan verdim 39 çıktı