Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım , kontrol penceresinde çıkması lazım negatif testin üzgünümMerhaba. Erken gebelik testi yaptım kontrol benceresine ulaşmamış ikinci çizgi sizce olabilir mi gebelik ?
Ama niye orda çıkmış olmasa orda da olmaz benceMerhaba canım , kontrol penceresinde çıkması lazım negatif testin üzgünüm
Orada hep var zaten öyle çizgiAma niye orda çıkmış olmasa orda da olmaz bence
Hayır yok 1 hafta önce yaptım ve hiç bişi yoktu direk negatiftiOrada hep var zaten öyle çizgi
Bence bu sabah tekrar test yap adet gecikmen varmıHayır yok 1 hafta önce yaptım ve hiç bişi yoktu direk negatifti
13 Eylül son adet tarihim dün akşam üzeri yineledim testiBence bu sabah tekrar test yap adet gecikmen varmı
Tekrar yaptım üstte bakar mısınız ben var gibi gördüm amaO kısım testin mürekkebinin dağıldığı yer. Bekledikten sonra açınca geçiyor zaten. Pozitid denilebilmesi için kontrol penceresi içinde görülmesi gerekir
Baktım, Ben göremedim maalesefTekrar yaptım üstte bakar mısınız ben var gibi gördüm ama
Ben çizgi göremedim tatlım ya13 Eylül son adet tarihim dün akşam üzeri yineledim testi
Bende göremedim maalesef13 Eylül son adet tarihim dün akşam üzeri yineledim testi
Kaç dakika da çıktı var gibi gözüküyorArkadaşlar Merhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdır
Var benceİlk iki dakika varla yok arasındaydı zor görebiliyordum orada bi çizgi olduğunu sonrası 3 dakika içerisinde bu kadar belirginleşti
30 dakika sonra falan bu şekildeVar bence
Birdaha tekrarlarmısın canım testi bence var30 dakika sonra falan bu şekilde
Öğlene doğru tekraryacağim umarım vardırBirdaha tekrarlarmısın canım testi bence var