- 30 Kasım 2023
- 64
- 6
- 24
- Konu Sahibi Papatyammm1234567
Geçen ağustos 22 adet oldum dün afedersiniz ilişki oldu gebelik şansım varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama döneminizi takip ediyor musunuz pekiGeçen ağustos 22 adet oldum dün afedersiniz ilişki oldu gebelik şansım varmı
Yüksek hemde, yumurtlama döneminde olmuş ilişki.Geçen ağustos 22 adet oldum dün afedersiniz ilişki oldu gebelik şansım varmı
İnşallah yaYüksek hemde, yumurtlama döneminde olmuş ilişki.
Daha yumurtlama olmamış yaniTelefonda olan uygulamaya göre benim bugün yüksek yınıttlama dönemim . Ama ovülasyon yeni yeni kızarmaya başlamış.i
Yumurtlama döneminizi takip ediyor musunuz test
Teste göremiYumurtlama döneminizi takip ediyor musunuz peki
İhtimal olabilir tabikiYumurtlama döneminizi takip ediyor musunuz peki
Testnizi takip edin. Takvim yanıltıcı olabilir. İki tane çift koyu çizgi görürseniz yumurtladınız demek. Bu günleri değerlendirme şansınız varsa değerlendirin. Ben sadece yumurtlama çizgisi gördüğüm günü ve ertesi günü değerlendirdim ama pek umudum yok düzenli olmadığı için. Adetime de daha 10 gün varTeste göremi
Benimde 14 var adetime yani değerlendireyimmiİhtimal olabilir tabiki
Testnizi takip edin. Takvim yanıltıcı olabilir. İki tane çift koyu çizgi görürseniz yumurtladınız demek. Bu günleri değerlendirme şansınız varsa değerlendirin. Ben sadece yumurtlama çizgisi gördüğüm günü ve ertesi günü değerlendirdim ama pek umudum yok düzenli olmadığı için. Adetime de daha 10 gün var
Değerlendirin eğer bebek istiyorsanızBenimde 14 var adetime yani değerlendireyimmi
Evet istiyoruz sağolun teşekkürlerDeğerlendirin eğer bebek istiyorsanız
Benim uygulamaya göre iki gün önce pil günümdü. Ama ovulasyonda pili bugün gördüm. Hatta uygulamaya göre bugün düşük gebelik ihtimaliydi. Siz yinede değerlendirin ama teste güvenin. Orada ortalama olabilecek tarihi belirliyorTelefonda olan uygulamaya göre benim bugün yüksek yınıttlama dönemim . Ama ovülasyon yeni yeni kızarmaya başlamış.i
2 günde bir değerlendirme çalışacağım ben hafif pcos olduğum için ayrıyetten inofolic ve glifor kullanıyorum araştırdığım kadarıyla baya yardımcı oluyormuş gayet güzel yorumlar okudum. Bakalım :))Benim uygulamaya göre iki gün önce pil günümdü. Ama ovulasyonda pili bugün gördüm. Hatta uygulamaya göre bugün düşük gebelik ihtimaliydi. Siz yinede değerlendirin ama teste güvenin. Orada ortalama olabilecek tarihi belirliyor
Merhabalar şu ovlasyon testi yumurta çatlasa ve gün geçse üstünde yine çift çizgimi oluyor ben bu konuda çok bilgisizim ya2 günde bir değerlendirme çalışacağım ben hafif pcos olduğum için ayrıyetten inofolic ve glifor kullanıyorum araştırdığım kadarıyla baya yardımcı oluyormuş gayet güzel yorumlar okudum. Bakalım :))
Yumurta çatladıktan sonra T silik çizgi devam ediyor. Benim mesela daha pik olmadı 1-2 güne olurMerhabalar şu ovlasyon testi yumurta çatlasa ve gün geçse üstünde yine çift çizgimi oluyor ben bu konuda çok bilgisizim ya