Gebelik şüphesi varken ağrı kesici ?

ladyagmur1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
268
66
13
26
Arkadaşlar dişim inanılmaz ağrıyor kanal tedavisi yaptırmam gerekiyor ama bu geceyı de rahat geçirmem lazım ağrı kesici içilir mi hamilelik şüphesi varken ? Yada bu şüphe varken dişçiye gidilir mi ? Bazıları gidilmez diyor anlamadım ya

Parol için

Benim de dişim çok ağrırken gebelik şüphem vardı kliniğe gittiğimde gebelik şüphem olduğu için işlem yapmadılar, röntgen çekmek ve gerekirse anestezi vermek zorundayız bunu da ilk 12 hafta yapamayız dediler. Zaten hamile olduğumu da sonrasında test yapınca öğrenmiştim. Ağrı kesici için net bir şey diyemem ben kullanmamıştım ama gebelik şüpheniz varken dişinizi yaptırmamalısınız.

Peki ne yaptınız o diş ağrısıyla nasıl geçti günler ? Benim şuan inanılmaz ağrıyor

Peki ne yaptınız o diş ağrısıyla nasıl geçti günler ? Benim şuan inanılmaz ağrıyor
Yani nasıl oldu inanın bilmiyorum ama gebeliğimi öğrendiğim gün kendi kendine geçti ilginç bir şekilde. Allah tarafından şifa buldum diye yorumladım ben hep çünkü 2 gün öncesine kadar ağrıdan ağlıyordum. Sonrasında 19-20 haftalarımdaydım sanırım başka bir dişim kırılınca onu yaptırdım ama başta kırılıp ağrıyan dişim bir daha hiç ağrımadı ben de doğumdan sonrasına erteledim röntgene falan çok sıcak bakmadım doktorum her ne kadar çelik yelekle çekilebileceğine dair onay verse de.

Ben de o halde yarın doktoruma danışayım dediğiniz gibi olabilir . Çünkü ablam görümcem falan da dişçiye gidilmez şüphe varken dediler . Açıkçası hamile kalmak istediğim için korktum gitmekte

benimde geçen ay gecikmem vardı dişle ilgili işlerimi erkenden halletmek istiyorum hamilelik düşündüğümüz için ama gecikme olduğu için röntgen çekilmedi. Anestezi verilmeden temizleme işlemi filan yapıldı banada. Hem kadın doğum doktorunuzdan hem dişçinizden bilgi alırsanız yaptıracağınız işlem hakkında daha sağlıklı olur.

Dayanamadım ağrı kesici içtim ama geçmiyor ağrısı hafiflemiyor da

Pamuğa sirke dök ağrıyan yere bas karbonatlı su ile ağzını çalkala

Teşekkür ederim deneyeyim dayanamadım Arveles içtim
Sayısız arveles içtim röntgen e gördüm belimden iğneler yaptırdım iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim.kan da bu değer yüksek çıktı Ağrı kesici ile alakalı imiş Dr baya kızdı şüphen var arveles alıyorsun diye .halbuki suprizdi.kadin doğuma gittim sordum bunları yaptım diye unut onları dedi oğlum doğdu gayet sağlıklı idi . Bence her ilaç alanda bişey olmuyor fakat risk çok olabilirdi de ben şanslı idim sanirim

parol iç canım birde karanfilli, tuzlu suyla gargara yap

Sağlıkla almışsınız çocuğunuzu kucağınıza ben sadece bir tane içtim umarım gebelik varsa da birşey olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…