Z zubudabi Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 7 1 1 26 Perşembe 22:43 Konu Sahibi Konu Sahibi zubudabi #1 arkadaşlar 11. haftama yeni girdim akşamları ara ara bel ağrılarım olmaya başladı. böyle bir durum yaşayan oldu mu normal mi?
arkadaşlar 11. haftama yeni girdim akşamları ara ara bel ağrılarım olmaya başladı. böyle bir durum yaşayan oldu mu normal mi?
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.527 5.129 148 Perşembe 22:43 Konu Sahibi Konu Sahibi zubudabi #2 zubudabi .!.: arkadaşlar 11. haftama yeni girdim akşamları ara ara bel ağrılarım olmaya başladı. böyle bir durum yaşayan oldu mu normal mi? Genişletmek için tıkla... Ah üzümlü kekim daha dur neler neler göreceksin hahahaha
zubudabi .!.: arkadaşlar 11. haftama yeni girdim akşamları ara ara bel ağrılarım olmaya başladı. böyle bir durum yaşayan oldu mu normal mi? Genişletmek için tıkla... Ah üzümlü kekim daha dur neler neler göreceksin hahahaha
Z zubudabi Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 7 1 1 26 Perşembe 22:46 Konu Sahibi Konu Sahibi zubudabi #3 onbirmayis .!.: Ah üzümlü kekim daha dur neler neler göreceksin hahahaha Genişletmek için tıkla... neler göreceğimi az çok tahmin edebiliyorum zaten şikayette etmedim, bu durumun normal olup olmadığını sordum?
onbirmayis .!.: Ah üzümlü kekim daha dur neler neler göreceksin hahahaha Genişletmek için tıkla... neler göreceğimi az çok tahmin edebiliyorum zaten şikayette etmedim, bu durumun normal olup olmadığını sordum?
Nlykkl Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2019 1.288 610 123 30 Perşembe 22:46 Konu Sahibi Konu Sahibi zubudabi #4 zubudabi .!.: arkadaşlar 11. haftama yeni girdim akşamları ara ara bel ağrılarım olmaya başladı. böyle bir durum yaşayan oldu mu normal mi? Genişletmek için tıkla... Hemde ne yaşamak belim ayrılıyor sanki yerinden bacaklarıma vuruyor fıtık var bide bende hep ölüyorum ilerde ne yaparım bilmiyorum
zubudabi .!.: arkadaşlar 11. haftama yeni girdim akşamları ara ara bel ağrılarım olmaya başladı. böyle bir durum yaşayan oldu mu normal mi? Genişletmek için tıkla... Hemde ne yaşamak belim ayrılıyor sanki yerinden bacaklarıma vuruyor fıtık var bide bende hep ölüyorum ilerde ne yaparım bilmiyorum
Nlykkl Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2019 1.288 610 123 30 Perşembe 22:47 Konu Sahibi Konu Sahibi zubudabi #5 zubudabi .!.: neler göreceğimi az çok tahmin edebiliyorum zaten şikayette etmedim, bu durumun normal olup olmadığını sordum? Genişletmek için tıkla... Normal ağırlaştırça baskı yapıyor
zubudabi .!.: neler göreceğimi az çok tahmin edebiliyorum zaten şikayette etmedim, bu durumun normal olup olmadığını sordum? Genişletmek için tıkla... Normal ağırlaştırça baskı yapıyor
Z zubudabi Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 7 1 1 26 Perşembe 22:48 Konu Sahibi Konu Sahibi zubudabi #6 Nlykkl .!.: Hemde ne yaşamak belim ayrılıyor sanki yerinden bacaklarıma vuruyor fıtık var bide bende hep ölüyorum ilerde ne yaparım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... doktorunuz magnezyum önerdiyse kullanın bence ben kullanmayı unutuyorum:/ normalse sorun yokk sağlıklı olsun bebişler yeter ki
Nlykkl .!.: Hemde ne yaşamak belim ayrılıyor sanki yerinden bacaklarıma vuruyor fıtık var bide bende hep ölüyorum ilerde ne yaparım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... doktorunuz magnezyum önerdiyse kullanın bence ben kullanmayı unutuyorum:/ normalse sorun yokk sağlıklı olsun bebişler yeter ki
Z zubudabi Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2025 7 1 1 26 Perşembe 22:51 Konu Sahibi Konu Sahibi zubudabi #7 Nlykkl .!.: Normal ağırlaştırça baskı yapıyor Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimm
Nlykkl Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2019 1.288 610 123 30 Perşembe 23:03 Konu Sahibi Konu Sahibi zubudabi #8 zubudabi .!.: doktorunuz magnezyum önerdiyse kullanın bence ben kullanmayı unutuyorum:/ normalse sorun yokk sağlıklı olsun bebişler yeter ki Genişletmek için tıkla... Bugün verdi suya atıp eritmeli başlamadım daha yarın başlıycam folik asiti sormayı unuttum devam edicem mecbur normaldir bence herkes yaşıyo benim hiç sorunum olmadı şimdiye kadar sadece belim sıkıntılı ona da çare yok maalesef
zubudabi .!.: doktorunuz magnezyum önerdiyse kullanın bence ben kullanmayı unutuyorum:/ normalse sorun yokk sağlıklı olsun bebişler yeter ki Genişletmek için tıkla... Bugün verdi suya atıp eritmeli başlamadım daha yarın başlıycam folik asiti sormayı unuttum devam edicem mecbur normaldir bence herkes yaşıyo benim hiç sorunum olmadı şimdiye kadar sadece belim sıkıntılı ona da çare yok maalesef
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.527 5.129 148 Perşembe 23:13 Konu Sahibi Konu Sahibi zubudabi #9 zubudabi .!.: neler göreceğimi az çok tahmin edebiliyorum zaten şikayette etmedim, bu durumun normal olup olmadığını sordum? Genişletmek için tıkla... Alınganlığınıza veriyorum. KÖTÜ BİRŞEY SÖYLEMEDİM.
zubudabi .!.: neler göreceğimi az çok tahmin edebiliyorum zaten şikayette etmedim, bu durumun normal olup olmadığını sordum? Genişletmek için tıkla... Alınganlığınıza veriyorum. KÖTÜ BİRŞEY SÖYLEMEDİM.