Kizlar. en usteki testi dun yaptim hicbise yoktu alttakinide bu sabah yaptim saat 7 gibi sabah yaparken biseye dikkatim cekti nova bunun markasi ve uretim tarihi ta 2014 son kullanma tarihi ise 2017 gecmemis ama hatali olabilirmi genelde butun teslerin uretim tarihi boyle mi olur
Aynn ya dosya yukle diorm boyut u hata dioyor yok cnm farkli degil ikiside ayni markaFotograflari yuklememisin. Bi test markasi yanlis sonic gosterebilir.ama iki farkli test markasininda bozuk olmasi cok dusuk bi olasilir. Ayrica 2017 tarihli daha tarihi gecmemis dogru olabilir test
Fotograflari yuklememisin. Bi test markasi yanlis sonic gosterebilir.ama iki farkli test markasininda bozuk olmasi cok dusuk bi olasilir. Ayrica 2017 tarihli daha tarihi gecmemis dogru olabilir test
Aynn oyle yapiom cnm seciorm ama hata oluştu dio boyutu nedeniyle nasl halledcmDosya yükle sen gir seç canım
Yok cnm tlden giriom ilk test negatif gunume daha 2 gun var bu sabahki t nin alti kirmizi cizgi degil ama daginik keske resim atabilsem ya boyutu hata dioBilgisayardan mı giriyorsunun?
Birde benimde gündüz saatleri yaptığım test negatifdi. Bir saat sonra kan testi pozitif çıktı. Sonraki gün sabah yaptığım idrar testide pozitifdi.
Gebeliğiniz yeniyse o yüzden bir negatif bir pozitif olabilir.
Eki Görüntüle 1874393 bu sekilde kzlarEki Görüntüle 1874393
Hangisi pozitif cnm ustekimiBirisi pozitif cok silik bi vizgi var. Diger test bozuk sanirim
Cnm iste en ustekini dun yaptim bugune oyle olmus ilk 15 dk hicbise yoktu bombostu isiga bile tuttum yokBencede üsttekinde silik çizgi var pozitif gibi. İkincisi bozuk
Aynn de kim bida carsiya gidecek oyle eriniomki bide hic umidim yok artik ama testlerde heo boyle oluo gecen ayda daha daginik bi kirmiziydi daginiksa hamilelik var diye duydm heveslendim ama yine hasta oldm gunumdeOzaman en iyisi bir test daha yapmak
Canim yarin sabah tekrarla testi ilkinde silik bi cizgi var ama 5 dk sonra ciktiysa geçersiz ikinci test hatali...Eki Görüntüle 1874393 bu sekilde kzlarEki Görüntüle 1874393
Dun yaptigimda hic bisey yoktu testte hayali cizgi bile 15 dk dn sonra cikan sekilde gecersiz oluyomus benimde aklimi bu sabahki karistirdi ilk bise yoktu sonra baktim bi kirmizilik ama cizgi degil testlerin ikiside 2014 yilinda uretilmis baya gecmis ustunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?