- 12 Ekim 2024
- 5
- 1
- Konu Sahibi aaasdddffdaaassss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Softec markami bu test bu ay beni 3 kez yanılttı bozuktu 3 testteinternette baktığımda bozuk gibi ama bilmiyorum sizce bozuk mu ben mi yanlış yaptım yarısı pembe oldu
Freely. Marka testSoftec markami bu test bu ay beni 3 kez yanılttı bozuktu 3 testte
O testte cok saglam degıl bu arada bendede cok yalancı pozıtıf yaptı eger 14gün gectiyse ilişkı uzerınden en ıyısı kaset derimFreely. Marka test
İlişki üzerinden 2 ay geçti 1 defa da adet oldum yinede test yaptım acaba hamile olma ihtimalim varmıdırO testte cok saglam degıl bu arada bendede cok yalancı pozıtıf yaptı eger 14gün gectiyse ilişkı uzerınden en ıyısı kaset derim
Yok kuzum ıkı ay olmuş bu ay olduysa olabılır ama 2ay öncekı cok cok zor bır ıthımal ıllaki anlardın belırtı olurdu bazen anlayamayanda oluyormuş ama onlar genelde adet düzezlıgı ve yenı dogum yapanlar oluyorİlişki üzerinden 2 ay geçti 1 defa da adet oldum yinede test yaptım acaba hamile olma ihtimalim varmıdır
Bende de adet düzensizliği var 40-45 günde bir oluyorum ama adet oldum yani hamile değilimdir dimi kuruntu yapıyorum sürekli çünküYok kuzum ıkı ay olmuş bu ay olduysa olabılır ama 2ay öncekı cok cok zor bır ıthımal ıllaki anlardın belırtı olurdu bazen anlayamayanda oluyormuş ama onlar genelde adet düzezlıgı ve yenı dogum yapanlar oluyor
O zaman dediğim gibi şüpheye ilişkinin üzerinden en az 14 gün geçtiyse çıkar eğer geç döllenme olarak düşünüyorsan 14 gün üstünde bir hafta daha ekle 20 günden fazla zaten çıkmıyorsa için rahat olsun hiçbir şekilde daha çıkmazBende de adet düzensizliği var 40-45 günde bir oluyorum ama adet oldum yani hamile değilimdir dimi kuruntu yapıyorum sürekli çünkü
Adet oldum ama yinede ihtimal varmıdır gebelikO zaman dediğim gibi şüpheye ilişkinin üzerinden en az 14 gün geçtiyse çıkar eğer geç döllenme olarak düşünüyorsan 14 gün üstünde bir hafta daha ekle 20 günden fazla zaten çıkmıyorsa için rahat olsun hiçbir şekilde daha çıkmaz
Bend ebirsey sorabilirmiyim adetim 2 gün gecikti ve normalde sancılı olur goguslerim ağrı yorgunluk kasıklarımda batma gibi ağrı vardı sonra ozellile dün tamam adet oluyorum kes8n dedim hani ağrı baslayinca ama olmadım sabah bı test yaptım ikinci çizgi yani zar zor siligin siligi gibi görünüyor öyle az gündüz çok hafif di şimdide sol kasigima hafif inceden ağrı giriyor çıkıyor anlaamdim ben bu işten birşeyO zaman dediğim gibi şüpheye ilişkinin üzerinden en az 14 gün geçtiyse çıkar eğer geç döllenme olarak düşünüyorsan 14 gün üstünde bir hafta daha ekle 20 günden fazla zaten çıkmıyorsa için rahat olsun hiçbir şekilde daha çıkmaz
Yok yok hiç sanmıyorum test de yapmışsın zaten içi rahat etmesi istiyorsan istiyorsan tekrar bir kaset test al ama o zaten o çizgi kopkoyu çıkması lazım çıkmıyorsa hiçbir şekilde zaten yoktur ya ben normalde de olmadığını düşünüyorum da senın ıcın rahat etsınAdet oldum ama yinede ihtimal varmıdır gebelik
O cıZgıyı gordun mu acaba olabılır mı o zaman iki günde bir testini tekrarla iki gün sonra koyulaşma varsa gebeliğin zaten cıkar ama gec döllenmede olabılır onun için âdetten on gün gecikmesi gerekır eger geç döllenme varsa eğer öyle bir şey varsa kan versen de cıkma ya da çok stres yaptıysan gebeii çok düşündüysen o da onu tetikleyebilir ay inşallah vardır ya sen testını bırde salı gunu sabahı tekrarla ama sabırsızsan merak edıyorsan saglık ocagı yakınsa baktır derım ya da eşine söylemek istemiyorsan hemen acilen bir giriş yap o şekilde de yaptırabılırsın dişim ağrıyor ılac kullanıcm ama suphem var dıyerekten olmazsa git ama bana sorarsan Salı günü sabah bir tekrardan testı yap derimBend ebirsey sorabilirmiyim adetim 2 gün gecikti ve normalde sancılı olur goguslerim ağrı yorgunluk kasıklarımda batma gibi ağrı vardı sonra ozellile dün tamam adet oluyorum kes8n dedim hani ağrı baslayinca ama olmadım sabah bı test yaptım ikinci çizgi yani zar zor siligin siligi gibi görünüyor öyle az gündüz çok hafif di şimdide sol kasigima hafif inceden ağrı giriyor çıkıyor anlaamdim ben bu işten birşey
Tamam salı sabahı yapım ilk idrarla inşallah olur yaaa pozitif görürüm inşallahO cıZgıyı gordun mu acaba olabılır mı o zaman iki günde bir testini tekrarla iki gün sonra koyulaşma varsa gebeliğin zaten cıkar ama gec döllenmede olabılır onun için âdetten on gün gecikmesi gerekır eger geç döllenme varsa eğer öyle bir şey varsa kan versen de cıkma ya da çok stres yaptıysan gebeii çok düşündüysen o da onu tetikleyebilir ay inşallah vardır ya sen testını bırde salı gunu sabahı tekrarla ama sabırsızsan merak edıyorsan saglık ocagı yakınsa baktır derım ya da eşine söylemek istemiyorsan hemen acilen bir giriş yap o şekilde de yaptırabılırsın dişim ağrıyor ılac kullanıcm ama suphem var dıyerekten olmazsa git ama bana sorarsan Salı günü sabah bir tekrardan testı yap derim
Silik görmüşsün bu da ıyı bırseydır tabı eger koyulaşma olursa ki inşallah olur ya haberlerını bekliyorum mutlaka koyulaşma olmuyorsa kimyasal olark adet gelir öyle de ovulosyon testı kullanıyor musun pekıTamam salı sabahı yapım ilk idrarla inşallah olur yaaa pozitif görürüm inşallah
Yok bu ay ilk kullanacaktim adet olmayınca bekliyorum işte işte 2 kimyasal oluncada korkuyorum birde şeyi merak ediyorum böyle işte yerleşme kanaması mide bulantısı kusma illa belirti olarak olması gerekiyormu her gebelikte oluyor muSilik görmüşsün bu da ıyı bırseydır tabı eger koyulaşma olursa ki inşallah olur ya haberlerını bekliyorum mutlaka koyulaşma olmuyorsa kimyasal olark adet gelir öyle de ovulosyon testı kullanıyor musun pekı
Yok benm de 6yasında oglum var yerlesme kanaması hıc yasamadım bulantım da 2aylıkken başlamıstı yerleşmede 2ay mıydı 2bucuk muydu oyle olması lazım bu herkezde olan bı durum degil kuzum herkesın farklı oluyor bazıları yumurtlama gununden sonra direk hissedıyor mumkun degıl diyorlar ama bissürü kadın var bunu yaşayandaYok bu ay ilk kullanacaktim adet olmayınca bekliyorum işte işte 2 kimyasal oluncada korkuyorum birde şeyi merak ediyorum böyle işte yerleşme kanaması mide bulantısı kusma illa belirti olarak olması gerekiyormu her gebelikte oluyor mu
Ay inşallah olur hayırlısıysa tabi herseyin hayırlı olması en başta ayrıntılı sakin cevap verdigin için de çok teşekkür ederim rabbim evladını size bağışlasın 2 kimyasalda kanama olunca dedim aceba hep aynımı oluyor diyeYok benm de 6yasında oglum var yerlesme kanaması hıc yasamadım bulantım da 2aylıkken başlamıstı yerleşmede 2ay mıydı 2bucuk muydu oyle olması lazım bu herkezde olan bı durum degil kuzum herkesın farklı oluyor bazıları yumurtlama gununden sonra direk hissedıyor mumkun degıl diyorlar ama bissürü kadın var bunu yaşayanda
Kırmızıları görene kadar her zaman umut var yumurtlama gunun geldıgınde eger olurda bu ay olmazsa sana tavsıyem havuc ye günde bir ıki kereAy inşallah olur hayırlısıysa tabi herseyin hayırlı olması en başta ayrıntılı sakin cevap verdigin için de çok teşekkür ederim rabbim evladını size bağışlasın 2 kimyasalda kanama olunca dedim aceba hep aynımı oluyor diye