• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi çift çizgi

Elif yavuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2025
4
0
1
26
Aşılama için çatlama iğnesi yapıldı aradan 8 gün geçti ama ben 7. Günü yaptım testte böyle çizgi çıktı ve saatlerce aynı kaldı eğer igneden olsa cizgi saat geçtikce silinirmis ama benimki aynı kaldi gebemiyim

Eklentiler

• 61383.webp
    61383.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 27
Silinmiyor çatlatma iğnesinden cikan çizgi. 8 günde de etkisi geçmemiş oluyor. Benim 11. Gün çift cizgiydi 12. Gün yoktu çizgi. 12 günde geçmişti etkisi

Aşılama için çatlama iğnesi yapıldı aradan 8 gün geçti ama ben 7. Günü yaptım testte böyle çizgi çıktı ve saatlerce aynı kaldı eğer igneden olsa cizgi saat geçtikce silinirmis ama benimki aynı kaldi gebemiyim
Varsa bile 7 günde bebek oluşmuyor ki hcg yükselip bide idrarda belli olsun. İğneden dolayıdır çizgi. En az toplam 14 gün bekleyip testi tekrarlayın

Çok araştırdım oluyormus yapay zekadan çok bilgi aldım baklm
Mümkün değil. En az 6 10 gün içinde bebek oluşabilir. Bebek oluştuktan sonra hemen hcg hormonu yükselmez 2 günde bir yavaş yavaş ortalama 2 kat artar. Önce kanda sonra idrarda belli olur. Bu yüzden hamileliği öğrenmek geç döllenme vs yoksa minimum ortalama 14 gün sonrasında olur. Normalde yumurtlama zamanımızın 28 günlük döngüde ortalama 14 gün sonrası adet zamanıdır. Bu yüzden hamilelik varsa adet gecikmesinden önce net öğrenemiyoruz. En erken birkaç gün öncesi oluyor o da Ovülasyon haftasının başlarında döllenme olduysa.

Back
X