Gebelik testi pozitif ardindan adet...???

nisa_25

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
6
0
Merhaba hanımlar aklım çok karışık yardım edin lütfen......
Son adet tarihimden 16 gün sonra (normalde her 23 24 günde olurum) biraz kan geldi damar şeklinde ertesi gün akıntım bulanıktı. Bu durum gerçek adet tarihine kadar devam etti aralıklarla. Adet tarihime 3 4 gün kala iki tane idrar testi yaptım ikisindede ikinci çizgi silik çıktı. Hamileyim derken adet oldum ve devamlı kasık ağrısı çekiyorum. Adet dönemlerim çok ağrılı geçiyor farkı kasıklarımda yoğunluk olması hareketsiz kaldığımda azalıp biraz yürüsem kendini belli ediyor. Kanamam da tuvalette gidince yoğun oluyor ki normalde kananmam durmaz. Adet oluşum gebeliğin olmadığını gösterir mi? Bu yaşadığım adet düzensizliğimidir sadece?

Yaptığım araştırmalar üzerine bende öyle düşünmüştüm ama nedense içimde yersiz belki, bir umut taşıyorum. Yanıt verdiğiniz için tşke derim.

Kimyasal gebelik olsaydı adetin sadece koyu kahve gelirdi. İdrar testine çok güvenme en kesini kan testidir. Burda aynı senin gibi silik çizgi götüpte adet olan çok arkadaş oldu. İdrar testi çok yanıltıcı.

Kimyasal sanırım.
Adet tarihiniz 1 hafta geçsin öyle idrar ve kan verirseniz kimyasalla falan moraliniz bozulmaz. Gerçek sonuç alırsınız.öbür türlü yanıltıcı ve hayal kırıklığı yaratıcı oluyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Adet düzensizlikleri başka bir hastalığı işaret ediyor olabilir. Bir doktora görünmenizde fayda var.

Doktora gitmek şart oldu, kafayı sıyırmadıysam idrarimda kan var :KK42: kanamamda normalden çok farklı.

Ayni şekilde 25 günde Olduğum adetim Uç gun geçti ve normalde cok sık olan kanamam sadece tuvalete gittigimde geliyo .doktora gittin mi ..Aklım cok karıştı .ilk yaptıgım test çöz az çizgi çıktı .cok üzgünüm

X