Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesiniz tebrik ederimMerhabalar arkadaşlar adetime 5 gün var böyle silik çizgi çıktı dün daha belirsiz şekildeydi sizce nedirEki Görüntüle 3467738
HamilesiniizzzMerhabalar arkadaşlar adetime 5 gün var böyle silik çizgi çıktı dün daha belirsiz şekildeydi sizce nedirEki Görüntüle 3467738
Bende bugün kan verdim adet günümdü.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinMerhabalar arkadaşlar adetime 5 gün var böyle silik çizgi çıktı dün daha belirsiz şekildeydi sizce nedirEki Görüntüle 3467738
Sizin beta kaç çıktı acaba bende tebrik ediyorum sizi amin inşallahhBende bugün kan verdim adet günümdü.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
dayanamayacağım galiba en azından betada kesinleşsin istiyorum boşuna umut etmiş olmayayım diyeGebelik görünüyor yerinde olsam adetimin geçmesini beklerdim genelde önce kese sonra kalp atışı için çağırıyorlar buda biraz stresli oluyo. Adetin 1 hafta 10 gün geçtiğinde ultrason ideal gibi. Adet gününde veya bir iki gün sonrasında kan verirsin iki gün arayla böylece daha yüksek değerler görme ihtimalin olur stres yaşamazsın. Benim fikrim tabi yoksa şuan bile kan verebilirsin. Sağlık olsun
Ben bugün verdim sağlık ocağına 2 günde çıkar dedi ona göre eşime söyleyeceğim enin olmak icin sizin gibi bekliylrum.Sizin beta kaç çıktı acaba bende tebrik ediyorum sizi amin inşallahh
Sizin de idrarda mı çıktı ilkkBen bugün verdim sağlık ocağına 2 günde çıkar dedi ona göre eşime söyleyeceğim enin olmak icin sizin gibi bekliylrum.
Aynen ben çok erken öğrendim,dün de tekrar son kez test aldım yaptım emin olayım kan vermek için dedim çok şükür şimdi betayi bekliyorumSizin de idrarda mı çıktı ilkk
Benim adete 5 gün varken öğrendim bu kadar erken tahmin etmiyoedum açıkçası o yüzden inanmakta zorluk çekiyorumAynen ben çok erken öğrendim,dün de tekrar son kez test aldım yaptım emin olayım kan vermek için dedim çok şükür şimdi betayi bekliyorum
Bende inanamıyorum hala)))Benim adete 5 gün varken öğrendim bu kadar erken tahmin etmiyoedum açıkçası o yüzden inanmakta zorluk çekiyorum
Sizin çizginizde böylemi pekiBende inanamıyorum hala)))
Nerdeyse 8 9 gün önce öğrendim ben))Çok normal yani böyle hissetmemiz
Evet ilk yaptığım oyleydiSizin çizginizde böylemi peki
Testi neden kaldırdınız kiMerhabalar arkadaşlar adetime 5 gün var böyle silik çizgi çıktı dün daha belirsiz şekildeydi sizce nedir
Yeniyim kurcalarken oldu sanrım ekledimmTesti neden kaldırdınız ki