Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kozlar lütfen bakar mısınız sonucuma ne demek oluyor bu ben hala adet olmadım hamile olma ihtimalim var mı hala ?? Lütfen yardımcı olun
Paylaştım canımSonucun nerde canim bisey gorunmuyo
Evet Can'ım geçti işte olmadım halaCanim bu sonuca gore hamilelik yok. Adetin gecti mi?
Baska biseyden dolayi gecikmis olabilir. Hamilelik icin en az 5 olmasi lazim degerin.Evet Can'ım geçti işte olmadım hala
Bazen bu şekilde değeri çıkıp bir hafta sonra pozitif çıkan oluyormuş ama benim de öyle bir şey olabilir mi kiBaska biseyden dolayi gecikmis olabilir. Hamilelik icin en az 5 olmasi lazim degerin.
Kac gun gecti adetin? 1 2 gun falansa ve gec dollenme olduysa olabilir. Ama 1hafta yada 10 gun kadar gectiyse pek sanmiyorum.Bazen bu şekilde değeri çıkıp bir hafta sonra pozitif çıkan oluyormuş ama benim de öyle bir şey olabilir mi ki
İki gün geçtiKac gun gecti adetin? 1 2 gun falansa ve gec dollenme olduysa olabilir. Ama 1hafta yada 10 gun kadar gectiyse pek sanmiyorum.
Çünkü karnımda batma ve kasıklarımda ağrı da oluyorİki gün geçti
Daha az gecmis canim. Eger gec dollenme olduysa cikmaz. Sen bence 1 hafta daha adet olmazsan testi tekrarla.İki gün geçti
İnşallah olmam canım İnşallah geç döllenmedirrrDaha az gecmis canim. Eger gec dollenme olduysa cikmaz. Sen bence 1 hafta daha adet olmazsan testi tekrarla.
Hakkinda hayirlisi canim. Insallah allah gonlune gore verir su mubarek gunlerde.İnşallah olmam canım İnşallah geç döllenmedirrr
Allah razı olsun Can'ım Allah seninde gönlüne göre versin çok teşekkür ederimHakkinda hayirlisi canim. Insallah allah gonlune gore verir su mubarek gunlerde.
Hayirlisi olsun bebisin Allah kucağına almayi nasip etsin canim :), ikiz mi yoksa degerin yüksek geldi?Çok yeniyim burada ,ama zaman zaman okurdum yazılanları, şimdi birilerine umut olsun diye yazıyorum 40 yaşındayım 1 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bugün kendiliğinden 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim hcg 4600 içimde kelebekler uçuşuyor☺☺☺☺
İnan daha doktora gitmedim,sabah uyduruk bir test almıştım eczaneden çift çizgiyi görünce inanmadım, ne olur ne olmaz diye en yakın hastanede test yaptırdım ,hastanenin sitesinden sonuçları görebilirsiniz dediler,2 saat sonra baktım hcg 2 yazıyor, dedim yine olmadı ,15 dakika sonra laborant aradı sonuca baktınız mı diye evet dedim yine olmadı yok dedi sonucu yeni girdim gördüğünüz eski test sonucunuz olabilir, (4 ay önce orada test yaptırmışım) hamilesiniz!!! hemen eşimle hastaneye gittik sonucu almaya hcg 4600 çıktı umarım sağlıkla doğar Allahım isteyen herkese versin:)Hayirlisi olsun bebisin Allah kucağına almayi nasip etsin canim :), ikiz mi yoksa degerin yüksek geldi?
Çok güzel bir haber Allah sağlıklı sıhhatli büyümeyi doğmayı nasip etsinÇok yeniyim burada ,ama zaman zaman okurdum yazılanları, şimdi birilerine umut olsun diye yazıyorum 40 yaşındayım 1 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bugün kendiliğinden 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim hcg 4600 içimde kelebekler uçuşuyor☺☺☺☺