ah kızlar ah beklemek çok zor beni en iyi siz anlarsınız..
valla kendimi öyle çok hamile hissediyorum ki doğru mu yoksa vücudum mu zihnim mi beni kandırıyor bilmiyorum.
zaman herşeyin ilacı ya sabrın sonu selamet beklicem napalım :S
Aslında doktoru burdaki en iyi doktorlardan biri..o yüzden güveniyorum..Bana 12 ay beklicez dedi..Eşim daha gitmedi doktora önümüzdeki ay diyor..
anaaam sende bendensın.. gecen gun dolmusa bındım tıkış tıkış dıyorum kı hamıle kadına da yer vermıyolar kendımı baya kaptırmısım :)) ıstanbul trafıgı malum :)) eşim de diyo sankı koca göbegın varda yer vermıyolar bız bıle bılmıyoruz onlar nerden bılsın baya gülmüştüm.. kafayı mı yedım acabaa
problem mi var canım neden 12 ay beklıcez dedı doktorun
anaaam sende bendensın.. gecen gun dolmusa bındım tıkış tıkış dıyorum kı hamıle kadına da yer vermıyolar kendımı baya kaptırmısım :)) ıstanbul trafıgı malum :)) eşim de diyo sankı koca göbegın varda yer vermıyolar bız bıle bılmıyoruz onlar nerden bılsın baya gülmüştüm.. kafayı mı yedım acabaa
napıcaksın ki ya hamileysen ? :)
nasrettin hoca gibi ya tutarsa ?
senin de ya tutmuşsa?
:)
üff ya sabır çekiyoruz.
ben hamile olduğumu öğrenirsem allahın izniyle paylaşırım hemen :)
canım eger temızlık yaparken agır kaldırıp cektıysen ne bılıyım koltukları falan belın o yuzden agrıyordur.. ama ınsan kendındekı degısıklıklerı bılır.. mesela ılk hamılelıgım de ben hıssetmıstım bısışer vardı ama emın olamıyordum.. hatta ben 1 ay hıc adet gormedım ve hamıle kaldım yumurtlamam bıle olmamıstı yanı doktorlar ımkansız dıyorlardı hatta dıs gebelık dedı keseyı goremıyorum dedı doktorun bırı bende aman be manyak adam ne bılıcek ben hıssedıyorum ıcımde o dıyodum esıme ama bırını hıssedıyordummeger ıkı taneymıs 1: kendındekı en ıyı degısıklıgı sen bılırsın ha her kadında aynı belırtıler olmaz mesela bende bulantı kusma yoktu bas donmesı olmazdı cok rahattım dıyorum ya sadece suphe hıc belırtım yoktu ılkınde
Katılıyorum söylediklerine ben de ayırt edemiyorum işte
bel kalça ağrım o kadar şiddetlendi ki işe bile gidemedim
şimdi ağrılarım hafifledi
bende bende...bu arada açıköğretim sınavı var..konsantre olamıyorum valla..
napıcaksın ki ya hamileysen ? :)
nasrettin hoca gibi ya tutarsa ?
senin de ya tutmuşsa?
:)
üff ya sabır çekiyoruz.
ben hamile olduğumu öğrenirsem allahın izniyle paylaşırım hemen :)
ayne benimde 2-3 haziran benim seninde mi
?
ay ne çok ortak yanımız var böyleee :)
Katılıyorum söylediklerine ben de ayırt edemiyorum işte
bel kalça ağrım o kadar şiddetlendi ki işe bile gidemedim
şimdi ağrılarım hafifledi
yerleşme kanaman oldu mu canım
yerleşme kanaman oldu mu canım
hayır olmadı sarı pembe kaygan bişi geliyordu şimdi akıntı var
ama benim pko dan dolayı adet düzensizliğim de oluyor
can bonomaya bile ağlayabiliyorum..herşeye ağlıyorum yaaaa...
evet bende geçen gün bi film izledim adam vuruluyo ama aglanacak bı sahne degıl.. eşimin boynuna sarıldım ya senı de vururlarsa dıye hıckıra hıckıra agladım esım polis de.. susturmak ıcın baya ugrastı ölürasem şehit olurum dedı ben daha cok agladımbazen de hıc gulunmıcek seye karnıma agrılar gırene kadar guluyorum dengem bozuldu.. aniden sinirleniyorum eşime bagrıyorum aman anlamıyorum yaa
hayır olmadı sarı pembe kaygan bişi geliyordu şimdi akıntı var
ama benim pko dan dolayı adet düzensizliğim de oluyor
anladım canım adet duzensızlıgının hamılelıge engel olacagını zannetmıyorum ama senın gunun baya gecmıs ıcındekı umudu sondurmek ıstemem ama olsa cıkardı sankı doktorun da adet gunu gel demıs hamıle olsan 1 bucuk aylık hamıle olman gerekıyor ultrasonda gozukurdu baktı mı doktor
Allah korusun canım öyle şeyler düşünme dicem ama dengesizlik insanı çok dengesiz yapıyor..aynen bende saçma sapan şeyler düşünüp endişeleniyorum ağlıyorum...
slm kızlarr bnada yer varmı :))) benimde son 3 günümm heycan bastıı hiç bi adet belirtim kalmadı dünden beri ne bel ağrısı ne kasıkk çok sık sıkışıyorumm dünden beri sadece benim olursa 2. olucak bu 10. ayım
anladım canım adet duzensızlıgının hamılelıge engel olacagını zannetmıyorum ama senın gunun baya gecmıs ıcındekı umudu sondurmek ıstemem ama olsa cıkardı sankı doktorun da adet gunu gel demıs hamıle olsan 1 bucuk aylık hamıle olman gerekıyor ultrasonda gozukurdu baktı mı doktor
ultrasonda bişi göremedi ben pazar günü idrar testi yapacam ondan sonra özel doktora gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?