gebelik testi yapmak için gün sayanlar

anaaam sende bendensın.. gecen gun dolmusa bındım tıkış tıkış dıyorum kı hamıle kadına da yer vermıyolar kendımı baya kaptırmısım :)) ıstanbul trafıgı malum :)) eşim de diyo sankı koca göbegın varda yer vermıyolar bız bıle bılmıyoruz onlar nerden bılsın baya gülmüştüm.. kafayı mı yedım acabaa

Aslında doktoru burdaki en iyi doktorlardan biri..o yüzden güveniyorum..Bana 12 ay beklicez dedi..Eşim daha gitmedi doktora önümüzdeki ay diyor..

problem mi var canım neden 12 ay beklıcez dedı doktorun

napıcaksın ki ya hamileysen ? :)
nasrettin hoca gibi ya tutarsa ?
senin de ya tutmuşsa?
:)
üff ya sabır çekiyoruz.
ben hamile olduğumu öğrenirsem allahın izniyle paylaşırım hemen :)

senin de ya tutmuşsa?
üff ya sabır çekiyoruz.

senin de ya tutmuşsa?
üff ya sabır çekiyoruz.

bende bende...bu arada açıköğretim sınavı var..konsantre olamıyorum valla..

senin de ya tutmuşsa?
üff ya sabır çekiyoruz.

lekelenme de oldu ama bakıcıııızzz artık tuttysa dogurucam

can bonomaya bile ağlayabiliyorum..herşeye ağlıyorum yaaaa...

evet bende geçen gün bi film izledim adam vuruluyo ama aglanacak bı sahne degıl.. eşimin boynuna sarıldım ya senı de vururlarsa dıye hıckıra hıckıra agladım esım polis de.. susturmak ıcın baya ugrastı ölürasem şehit olurum dedı ben daha cok agladım bazen de hıc gulunmıcek seye karnıma agrılar gırene kadar guluyorum dengem bozuldu.. aniden sinirleniyorum eşime bagrıyorum aman anlamıyorum yaa

Allah korusun canım öyle şeyler düşünme dicem ama dengesizlik insanı çok dengesiz yapıyor.. aynen bende saçma sapan şeyler düşünüp endişeleniyorum ağlıyorum...

Allah korusun canım öyle şeyler düşünme dicem ama dengesizlik insanı çok dengesiz yapıyor.. aynen bende saçma sapan şeyler düşünüp endişeleniyorum ağlıyorum...

cok kotu bırsey evet Allah eslerımıze sabır versın cok zor gunler beklıyor onları ne yazık kii.. kızlar bıde sıgara kullanıyomusunuz ? ben kullanıyorum ne yazık ki (

slm kızlarr bnada yer varmı :))) benimde son 3 günümm heycan bastıı hiç bi adet belirtim kalmadı dünden beri ne bel ağrısı ne kasıkk çok sık sıkışıyorumm dünden beri sadece benim olursa 2. olucak bu 10. ayım

gel gel ttalım olmaz mı kaynatıyoruz kocaları yatırdık galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…