gebelik testi yapmak için gün sayanlar

ayyy kızlar ya nerdesınız ben calısıyordumm yenı gırebıldım kac gundur.. acayıp karnım sıstı ve gazım var bu sabahta bı mıde bulantısı ıle uyandım ya umutlarım bosa cıkarsa

kızlar yaa kocişlerınızden dayak mı yedınız nereerdesınızz bee kaldım buralardaa

o kırmızı nedir arkadaşlar. ne zaman gelir. anlamı nedir? ben de ilk deneyenlerdenim de :)

ay gece gece çok güldüm benim dr da keseyi kist sanmıştı kes ilaçları kist oluşmuş dedi sonraki gitmemde bebekmiş dedi :)şimdi 4 yaşında benim kistim

çok ayıp ya bu doktorların da yaptıkları

slm kızlar sat 4 mayıs normalde hep 28 günde bir olurdum son 2 aydır 30 günde bir oluyorum.. bat ise 28 güne göre 31 mayıs ..30 güne göre 2 haziran bakalım hayırlısı sabırla bekliyorum ama 31 mayıs ta ilk işim idrar testi yapmak inşallah

pembemasal geldıın mııı :)

slm kıslar benimde 5 gün var inşallah olur yaa bu benim 2. gebeliğim olucak..1 kızım var 2.5 yaşında.ALLAH isteyen herkeze nasip etsin...SABIRSIZLANIYORUMM YAAAAAA....acaba ilk ayda tutacakmı....

Ben de gün sayanlardanım 30 haziranı kendime test günü tayin ediyorum :)
Tabi kırmızıları görmezsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…