• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dinleyin kızlar inşallah faydasını göreceksiniz bende başlıyacam dinlemeye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲

slm ben reglime 3 gun kala test yaptim net iki cizgi de,cikti ama dun kanamam oldu yani regl gunumde gece acile gittim kanda cikmis ama kese falan gorunmuyo onun icin ilac vs veremem dedi 2 gun sonra tekrar gel test yapalim dedi sukur kanal olmadi neden olabilor
Yerleşme kanaması olabilir

slm ben reglime 3 gun kala test yaptim net iki cizgi de,cikti ama dun kanamam oldu yani regl gunumde gece acile gittim kanda cikmis ama kese falan gorunmuyo onun icin ilac vs veremem dedi 2 gun sonra tekrar gel test yapalim dedi sukur kanal olmadi neden olabilor
Yerleşme kanamasidir o yüzden gozukmemistir kese yerleşme kanaması ya adet günü oluyor yada 1 yada 2 gün önce takma onu sen bebeğine odaklan

Yok ben zaten hamileyim konu sahibi değilim üstte de testlerimi attım o şekilde çıktı ilk idrar olmamasına rağmen onun için yazmıştım 😊
Adetim 4 gün var sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 20210428_134042.webp
    20210428_134042.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 43
Inşallah canim sen hamilemisin bebis varmi
Evet canım hamileyim yanlış yazmışım 😂 yani adetten 2 gün önce böyle çıkmıştı reglden 1 gün önce kan verdim beta 33 çıktı ve öyle öğrendim gebeliğimi şimdi 7 haftalığız 🥰

Back
X