Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, burda kimse net bir şey diyemez kan testi vermeniz gerek. Üstüne görmüş olabilme durumu oluyor. Bence gidip kan verin bugün bir hastanede veya akşam farklı markadan da test alıp yapınYa lütfen yardımcı olur musunuz 5 gün boyunca regl oldum bitti o kadar fazla mide bulantım vardı ki dedim bugün gebelik testi yapayım bir ve böyle çıktı şok oldum ilk defa bunu görüyorum hayatımda resmen
Akşam acile gidecegim kan verecegim ama hayatımda ilk defa bu çift çizgiyi gördüm ve ilk defa bunu görünce ister istemez insan şoka uğruyormerhaba, burda kimse net bir şey diyemez kan testi vermeniz gerek. Üstüne görmüş olabilme durumu oluyor. Bence gidip kan verin bugün bir hastanede veya akşam farklı markadan da test alıp yapın
Aa çok ilginçç. Peki reglniz normalden farklı mıydı yoksa standart herzamanki gibi miydiiYa lütfen yardımcı olur musunuz 5 gün boyunca regl oldum bitti o kadar fazla mide bulantım vardı ki dedim bugün gebelik testi yapayım bir ve böyle çıktı şok oldum ilk defa bunu görüyorum hayatımda resmen
Standart oldu ve hani dedim bu ayda olmadı herhalde regl bittikten 4. Gününde test yaptım çift çizgiyi gördümAa çok ilginçç. Peki reglniz normalden farklı mıydı yoksa standart herzamanki gibi miydii
Ya canım benim inşallah bu akşam test vereceğim diyeceğim midem bulanıyor başım dönüyorKan destı ver cnm burda hamile gözüküyorsun daha net bır sonuç alırsın insallah hamissindir
Evet normal 5 gün boyunca kanama gördüm regl 5 gün sürüyor zatenNasıl yani? Herzaman ki gibi mi regl oldunuz? Ay çok şaşırdım.
5 gün boyunca kanamam sürdü her zamanki gibi 5 gün sürüyor regl zatenAdetın herzamankıyle aynımıydı yoksa farklımıydı belkı yerleşme kanamasıda olabılır
Üstüne görme dedikleri bu demekkii. Kan ver canım benim hayırlısı olsunStandart oldu ve hani dedim bu ayda olmadı herhalde regl bittikten 4. Gününde test yaptım çift çizgiyi gördüm
Ustune görme diye bir durum yoktur. Yerlesme kanamasi olur. O da 2 gün sürer. Hamile kalinca adet kanamasi olmaz.merhaba, burda kimse net bir şey diyemez kan testi vermeniz gerek. Üstüne görmüş olabilme durumu oluyor. Bence gidip kan verin bugün bir hastanede veya akşam farklı markadan da test alıp yapın
Çok teşekkür ederim canım inşallah bu gece acile gidip midem bulanıyor başım dönüyor deyip kan versirecegimÜstüne görme dedikleri bu demekkii. Kan ver canım benim hayırlısı olsun
Bir çok paylaşım yapılmış hatta 9 ay boyunca regl olan bile duymuştum benimde 5 gün kanamam sürdü test yaotim bugün çift çizgi çıktı geç döllenme olursa adet görme oluyormuş bir doktor soylemistiUstune görme diye bir durum yoktur. Yerlesme kanamasi olur. O da 2 gün sürer. Hamile kalinca adet kanamasi olmaz.
İlave bir test daha yapsanız.Çok teşekkür ederim canım inşallah bu gece acile gidip midem bulanıyor başım dönüyor deyip kan versirecegim
Kaset test var elimde yapsam mı ki ay şuan heycandan gelmiyordaİlave bir test daha yapsanız.
Tıpta böyle birşey yok. Bir sağlik calısanı olarak söylüyorum. 9 ay boyunca regl olmak hele. Hamileligin tek belirtisi net olarak adet gecikmesi ve adet görmemektir. Yerlesme kanamasi ile adet kanamasi farklidir. Kanama uzun süreli devam ediyorsa duşük tehlikesi başlar. Siz geciktirmeden kan testi verin.Bir çok paylaşım yapılmış hatta 9 ay boyunca regl olan bile duymuştum benimde 5 gün kanamam sürdü test yaotim bugün çift çizgi çıktı geç döllenme olursa adet görme oluyormuş bir doktor soylemisti
Bu gece gidip vereceğim test banada bir doktor dedi geç döllenme olursa adet görme ihtimali oluyormuş her kandindan birinde bir doktor soylemisti uzman gece test verecegimTıpta böyle birşey yok. Bir sağlik calısanı olarak söylüyorum. 9 ay boyunca regl olmak hele. Hamileligin tek belirtisi net olarak adet gecikmesi ve adet görmemektir. Yerlesme kanamasi ile adet kanamasi farklidir. Kanama uzun süreli devam ediyorsa duşük tehlikesi başlar. Siz geciktirmeden kan testi verin.