Gebelik testi

5btss4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2025
4
0
1
27
Dün gece test yaptım yoktu bence cizgi bu sabah idrarıyla yapayım dedim böyle cıktı daha silikti düğüne gittim falan eve geldiğimde böyleydi kızlar ne yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_9974.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9973.webp
    4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9972.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 25
Silik çizgi şeklinde belli oluyor şu an hamilelik var gibi ama bence bekleyin hemen acele etmeyin adetiniz bir hafta on gün geçsin gidip kan verin düzenli doktor takibine başlayın. Şimdiden hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Adetim gecti zaten pcos var bu daha önce de olmustu aynı testte ama bu kadar belirgin cizgi yoktu o yüzden siz arkadaslarıma sormak istedim

Adetim gecti zaten pcos var bu daha önce de olmustu aynı testte ama bu kadar belirgin cizgi yoktu o yüzden siz arkadaslarıma sormak istedim
Test markası nedir. Yalancı pozitif çıkaran bir marka olabilir. Test çizginizde grimsi duruyor kuruma çizgisi olabilir mi. Forografta çok belli olmuyor siz bakınca çizgide pembelik görüyor musunuz.

Test markası nedir. Yalancı pozitif çıkaran bir marka olabilir. Test çizginizde grimsi duruyor kuruma çizgisi olabilir mi. Forografta çok belli olmuyor siz bakınca çizgide pembelik görüyor musunuz.
Test markası nimo tam olarak su sekil görüyorum

Eklentiler

• IMG_9980.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…