Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün gece test yaptım yoktu bence cizgi bu sabah idrarıyla yapayım dedim böyle cıktı daha silikti düğüne gittim falan eve geldiğimde böyleydi kızlar ne yapmalıyım
Silik çizgi şeklinde belli oluyor şu an hamilelik var gibi ama bence bekleyin hemen acele etmeyin adetiniz bir hafta on gün geçsin gidip kan verin düzenli doktor takibine başlayın. Şimdiden hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Test markası nedir. Yalancı pozitif çıkaran bir marka olabilir. Test çizginizde grimsi duruyor kuruma çizgisi olabilir mi. Forografta çok belli olmuyor siz bakınca çizgide pembelik görüyor musunuz.
Test markası nedir. Yalancı pozitif çıkaran bir marka olabilir. Test çizginizde grimsi duruyor kuruma çizgisi olabilir mi. Forografta çok belli olmuyor siz bakınca çizgide pembelik görüyor musunuz.