- 28 Haziran 2024
- 39
- 11
- 8
- 27
- Konu Sahibi mavilianne98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çizgi belli canım kaç dk çıktı bir de adetine kaç gün varBat 9 aralık. Elim ayağım titriyor. Testi freely bulabildim ilçede oturuyorum. Sizce olabilir mi?
Hemen çıktı şaşırdım kaldım 8 gün varEvet çizgi belli canım kaç dk çıktı bir de adetine kaç gün var
Hemen çıktı şaşırdım kaldım 8 gün var
hiç beklemedim bileEvet çizgi belli canım kaç dk çıktı bir de adetine kaç gün var
Çok erken canım yinede sen test tekrarla yarın yine yap umarım vardırHemen çıktı şaşırdım kaldım 8 gün var
O kadar istiyorum ki tik tak saat gibi bekliyorum bugün içime doğdu yapmak istedim oysaki söz vermiştim kendimeMaşallah ne kadar erken öğrenmişsiniz bebiş vae gibi duruyor
Seni çok iyi anlıyorum bende aynıyım ama sabır önemli şu noktada çok heveslenme sonra bizler üzülüyoruz bi kaç gün takip et canımO kadar istiyorum ki tik tak saat gibi bekliyorum bugün içime doğdu yapmak istedim oysaki söz vermiştim kendime
Bu test yalancı pozitif çıkarabiliyor inşallah vardır kan verip teyit edebilirsinizBat 9 aralık. Elim ayağım titriyor. Testi freely bulabildim ilçede oturuyorum. Sizce olabilir mi?
Bunda yok.gubi amaBende bugün yaptım bat yarın 2 aralık ama benşm 5 dk da silik çıktı yalancı olabilir diye çok korkuyorum
Ben gördüm canım testin markası neydiBende bugün yaptım bat yarın 2 aralık ama benşm 5 dk da silik çıktı yalancı olabilir diye çok korkuyorum
Feeely canımBen gördüm canım testin markası neydi