gebelik ve romatizma

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
merhabalar, gebe olup romatizması olan var mı içinizde arkadaşlar ? düşüğe sebep olduğu yazılıyor. nasıl geçirdiniz gebeliklerinizi ? ben 2 kayıp yaşadım pıhtılaşma çıktı ama romatizmal hastalıklar da etken oluyormuş. vakit bulunca dr.a gideceğim bunun için. ama ben bu ay korunmuyorum, olurda gebelik olursa etkiler mi ?

Ben 6 senedir romatizma hastasiyim sordugum her doktor hicbir sikinti yaratmaz dedi. tek sikinti eger kalbi etkilediyse normal dogum yaptirmiyorlar kalp krizine sebep olacagi icin. benim kanimda romatizmadan dolayi hep enfeksiyon cikiyor. Sikinti olmaz allahin izniyle internette her okuduguna inanma diye kiziyor bana doktorum. Bazen bende cok arastirip kafami karistiriyorum

Ki 7 tane teyzem var hepside romatizma hastasi cocukluktan beri, hepsininde boy boy cocugu var. Annemde var ama 4kardesiz :)

Ben 6 senedir romatizma hastasiyim sordugum her doktor hicbir sikinti yaratmaz dedi. tek sikinti eger kalbi etkilediyse normal dogum yaptirmiyorlar kalp krizine sebep olacagi icin. benim kanimda romatizmadan dolayi hep enfeksiyon cikiyor. Sikinti olmaz allahin izniyle internette her okuduguna inanma diye kiziyor bana doktorum. Bazen bende cok arastirip kafami karistiriyorum
içimi rahatlattın canım. şu lupus testleri falan pozitif çıkınca problem oluyormuş. bi arkadaş yine burada yazmış korktum gerçekten. çok evham yapıp kendime boşuna zarar veriyorum. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım. darısı başıma :)

X