Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan kesin sonuçtur adetiniz başlıyor olabilirÇatlama iğnesi tedavisi oldum kan verdim negatifti ama adetim 2 gün gecikti sonra kahverengi akıntım oldu yerleşme mıdır acaba
2 gündür ama adet gibi değil 2 günde sökülmez mi insan çok hafif renkli iç çamaşırıma bile geçmiyorKan kesin sonuçtur adetiniz başlıyor olabilir
15 randevum var kendi doktorumda inşallah güzel sonuç alırımyerleşme kanaması olabilir sabah ilk idrarla bi gebelik testi yapın bence
Bı ihtimal oladabilir bunun için yeniden bir test ya da kan baktirin o zaman2 gündür ama adet gibi değil 2 günde sökülmez mi insan çok hafif renkli iç çamaşırıma bile geçmiyor
Yerleşmeyse , kanama veya lekelenme bittiği zaman beta yükselmeye başlar bi kaç gün içinde kan testinde pozitif çıkar.Kızlar adetim 3 gün gecikti ve 2 gündür hafif kahverengi akıntım geliyor hamile olabilir miyim
İnşallah 2 gün silince geliyor peçeteye lekeler bitince beta vericem tekrar gögüs hassasiyeti ve bulantı var hafif regl olucak gibi ağrı hiç yokYerleşmeyse , kanama veya lekelenme bittiği zaman beta yükselmeye başlar bi kaç gün içinde kan testinde pozitif çıkar.
Yerleşme çoktan olmuş gebelikten kaynaklı bi lekelenmeyse yine pozitif çıkar.
Ben de olmadı ama evet böyle olup hamile kalanlar var
İnşallah hayırlısıyla gönlünüze göre olsunİnşallah 2 gün silince geliyor peçeteye lekeler bitince beta vericem tekrar gögüs hassasiyeti ve bulantı var hafif regl olucak gibi ağrı hiç yok
Ayy inşallahİnşallah hayırlısıyla gönlünüze göre olsun![]()
Geçen ay 21 de oldumCatlama ignesini ne zaman oldunuz
Çok olmuş iğneden 14 gün sonra çıkıyor zaten. Ki kanda verdim negatif demiştiniz bence adetiniz sökülemedigi için doktora gitmeniz lazım Allah korusun kist v.s de olabilir bayağı olmuş iğnenizeGeçen ay 21 de oldum
Test yaptım pozitif ama kanda çıkmadı canım sonra reglim geciktiCanim bayada olmus neden test yapmiyorsunki
Kist olduğunu düşünmüyorum benim yumurtam zaten geç çatlıyor o yüzden geç döllenme olabilir doktorum da söyledi kanı yeni vermedim 13 günde verdim 14 günde kan verip negatif olup 18 günde pozitif olan bile varÇok olmuş iğneden 14 gün sonra çıkıyor zaten. Ki kanda verdim negatif demiştiniz bence adetiniz sökülemedigi için doktora gitmeniz lazım Allah korusun kist v.s de olabilir bayağı olmuş iğnenize