- 31 Ekim 2025
- 58
- 4
- 1
- Konu Sahibi melekdurann
-
Tabii ki belli olur iliskiden en gec 15 gun sonra belli olurarkadaşlar ilişkiden 40 gün sonra regl 10 gün gecikmişken kanda ve ultrason da gebelik tespit edilebilir mi varsa eğer ?
Ya ben bugun test yaptım ama bozukmuş sanırım silik cizgi cıktı t bölgsinde daha sonra özel hastaneye gidip kan testi verdim 0.00 cıktı ultrason ile baktı bisey görmedi ama 10 gün gecikme erken diyor ilişkiden 40 gün gecti dedim 2 hafta daha gecmesi lazm diyo doktor ne alaka anlamadım ayrıca ilişkiden sonra regl oldum ama bu ay gecikti 10 gün falanTabii ki belli olur iliskiden en gec 15 gun sonra belli olur
Canım iliskiden hamile kalman için yumurtlama doneminde olman lazım o dönemde değilsen zaten hamile kalamazsın ama her halükarda iliskiden 15 gün sonra kanda varsa cikar 40 gün geçmiş çıkmaması imkansizYa ben bugun test yaptım ama bozukmuş sanırım silik cizgi cıktı t bölgsinde daha sonra özel hastaneye gidip kan testi verdim 0.00 cıktı ultrason ile baktı bisey görmedi ama 10 gün gecikme erken diyor ilişkiden 40 gün gecti dedim 2 hafta daha gecmesi lazm diyo doktor ne alaka anlamadım ayrıca ilişkiden sonra regl oldum ama bu ay gecikti 10 gün falan
Geç döllenme bile olsa 10 gün gecikmede çıkar.Ya ben bugun test yaptım ama bozukmuş sanırım silik cizgi cıktı t bölgsinde daha sonra özel hastaneye gidip kan testi verdim 0.00 cıktı ultrason ile baktı bisey görmedi ama 10 gün gecikme erken diyor ilişkiden 40 gün gecti dedim 2 hafta daha gecmesi lazm diyo doktor ne alaka anlamadım ayrıca ilişkiden sonra regl oldum ama bu ay gecikti 10 gün falan
Doktor nedne öyle dedi acaba bide yumurta catlamamış falan dediCanım iliskiden hamile kalman için yumurtlama doneminde olman lazım o dönemde değilsen zaten hamile kalamazsın ama her halükarda iliskiden 15 gün sonra kanda varsa cikar 40 gün geçmiş çıkmaması imkansiz
Bilmiyorum ya neden erken dedi acaba yumurta catlamak üzere dedi bide ama adetim düzenlidir normaldeGeç döllenme bile olsa 10 gün gecikmede çıkar.
Ben bugün doktora gittim bebek haftasını öğrenmek için , oldu ki bi önceki adetim üstüne görmeydi bunu ultrasonda farkeder miydik dedim tabi farkederdik dedi 2-3 hafta için konuşuyorum.
Canım iliskiden hamile kalman için yumurtlama doneminde olman lazım o dönemde değilsen zaten hamile kalamazsın ama her halükarda iliskiden 15 gün sonra kanda varsa cikar 40 gün geçmiş çıkmaması imkansiz
Geç döllenme bile olsa 10 gün gecikmede çıkar.
Ben bugün doktora gittim bebek haftasını öğrenmek için , oldu ki bi önceki adetim üstüne görmeydi bunu ultrasonda farkeder miydik dedim tabi farkederdik dedi 2-3 hafta için konuşuyorum.
Canım cok anlamam sonucuna baktım ama o hamilelikle ilgili bi şey değil yumurtlamanın yaklaştığını gösteriyor sanırım.Bilmiyorum ya neden erken dedi acaba yumurta catlamak üzere dedi bide ama adetim düzenlidir normalde
Evet olmadıCanım cok anlamam sonucuna baktım ama o hamilelikle ilgili bi şey değil yumurtlamanın yaklaştığını gösteriyor sanırım.
Bence adet olursun gibime geliyor benim
Ki regli olmuşsun birde üstüne regli bekliyorsun. O ara da ilişkin olmadı anladığım kadarıyla
Şimdi kesin de konuşmak istemiyorum neler okuyoruz ama özellikle ultrasonda baktıysa şimdiye kadar bir önceki regline göre 2 aya yakın gebe olurdun o da baya baya görünürdüEvet olmadı
Kan testim de 0.00 cıktı ya olsaydı yükse cıkmz mıydı geç döllenme olamaz 30 40 gün geçt üstnden baska ilişkim olmadıŞimdi kesin de konuşmak istemiyorum neler okuyoruz ama özellikle ultrasonda baktıysa şimdiye kadar bir önceki regline göre 2 aya yakın gebe olurdun o da baya baya görünürdü
Tabi ki çıkardı. Kan testi yaptırmadan ultrasona girmişsin . Neye dayanarak öyle bi şey dedi doktor ben hala anlamış değilimKan testim de 0.00 cıktı ya olsaydı yükse cıkmz mıydı geç döllenme olamaz 30 40 gün geçt üstnden baska ilişkim olmadı
Teşekkür ederim çok kafaya takıyorum o yüzden gecikti sanırımTabi ki çıkardı. Kan testi yaptırmadan ultrasona girmişsin . Neye dayanarak öyle bi şey dedi doktor ben hala anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?