Gebelik

Anlattıklarınıza göre gebe olmanız mümkün değil.İlişkiden 20 dk sonra gebelik oluşmaz spermler yumurtaya ulaşacak dölleyecek ve oluşan embriyo rahime yerleşecek bu süre bir kaç gün demek.Öyle hemen gebelik oluşmuyor.Şüpheleriniz devam ederse kan testi yaptırın kesin sonuç..

Merhaba biraz ayrıntı olucak belki ama psikolojim bozulmuş durumda şuan. Nerden sorulur da bilmiyorum yeni uye oldum. Nişanlımla seviştik. Onun cinsel organına dokundum zevk suyu elime bulaştı. Sonradan aramızda sürtünme oldu ama kıyafetlerimiz üstümüzdeydi. Sonradan vajinal kısmımda ıslaklık hissettiğim için elimi içeri soktum baktım neden ıslandı akıntı mı diye. Sonradan aradan 20 dk felan geçti midem bulanmaya başlafı ve 1 haftadır da bulanıyor. Hala da adet olmadım bu zamanlar olmam gerekirdi normalde. İnternetten baktım kızlık bozulmadan hamile kalınıyormuş. Nişanlım boşalmadı. Ama zevk suyuyla hamile kalmış olabilir miyim ? Rahim kısmımda sancılar hissediyorum. Stresliyim. Test felan da yapmadım korkuyorum görmek istemiyorum. Napıcam ben ya
:KK70: Ne cinsler var ya herseyi arastirmissin nasil hamile kaliniyor onuda anlastirsaydin hadii diyelimki partnerinin mutasyon gecirmis zevk suyundaki spremleri senin yumurtya ulasti dolledi 20 dk icinde migde bulanmasi nedir ya iyi guldum :KK70: :KK70: sen hamile kalmazsin korkma adet gecikmesi strestendir . :KK70: bidada nisanlinin altina yatma oyle :KK66:

Biliyorm ama işte psikolojim bozuldu bidha ölsem yapmam evlensem ble yapmıcam mide bulantım gecmio yani doktora gtmeye de korkyorm kafayı yemiş durumdayım
:KK70: Ne cinsler var ya herseyi arastirmissin nasil hamile kaliniyor onuda anlastirsaydin hadii diyelimki partnerinin mutasyon gecirmis zevk suyundaki spremleri senin yumurtya ulasti dolledi 20 dk icinde migde bulanmasi nedir ya iyi guldum :KK70: :KK70: sen hamile kalmazsin korkma adet gecikmesi strestendir . :KK70: bidada nisanlinin altina yatma oyle :KK66:
ğol

Biliyorm ama işte psikolojim bozuldu bidha ölsem yapmam evlensem ble yapmıcam mide bulantım gecmio yani doktora gtmeye de korkyorm kafayı yemiş durumdayım

ğol
Neyse tamam uzuldum haline dalga gecmeden bir cevap veriyim ..

Bu sekilde hamile imkansiz inan bana :) stresten dolayi gecikmistir adetin benim arkdaşıminda bu sekilde adeti 1 ay gecti hmilemiyim stresinden yeni evlendiginden dolayı istemiyordu bebek vs vs .

Sana gelelim .
Zevk suyundki sprem miktari cok azdir ve sprem insanin elinde yasmaz parnerinin o zevk suyuni vajinanin icine dogru slmasi gerek ama o sekildede hamile kalmak yuzde yuzde 5 filan zevk suyundaki spremler cok kalitesiDir sahsen geri cekme yontemiyle bir yil korundum ve hamile kalmadim istemeden senin eline bulsan o zevk suyuyl hamile klamazsin
. Ama rahatlamak icin nisanlina bir gebelik testi aldir veya netten siparis et nisanlinin evine gelsin yp gor olmadigini biizide rhat birk

Tamam çok tşeekkr ederm
Neyse tamam uzuldum haline dalga gecmeden bir cevap veriyim ..

Bu sekilde hamile imkansiz inan bana :) stresten dolayi gecikmistir adetin benim arkdaşıminda bu sekilde adeti 1 ay gecti hmilemiyim stresinden yeni evlendiginden dolayı istemiyordu bebek vs vs .

Sana gelelim .
Zevk suyundki sprem miktari cok azdir ve sprem insanin elinde yasmaz parnerinin o zevk suyuni vajinanin icine dogru slmasi gerek ama o sekildede hamile kalmak yuzde yuzde 5 filan zevk suyundaki spremler cok kalitesiDir sahsen geri cekme yontemiyle bir yil korundum ve hamile kalmadim istemeden senin eline bulsan o zevk suyuyl hamile klamazsin
. Ama rahatlamak icin nisanlina bir gebelik testi aldir veya netten siparis et nisanlinin evine gelsin yp gor olmadigini biizide rhat birk
kkr ederim

sorum olcakti ama ilk önce tazegelin5 sunu söyliyim geri cekilme yontemi zevk suyuyla hamile kalinmaz demişsin konuyu tam okumadim ama yorumunu gordum gerir çekilme yöntemiyle zevk suyuyla hamile icine bosalma olmasada kaliniyo ki bu yüzden kazayla hamile kalan cok var doktorlarda bu şekilde soluyo zevk sularida azda olsa sperm iceriyomus ki bunlardan biri benim kesinlikle icime boşalma olmadi mide bulantım basladi adetim gecikti doktora Gittim hamileyim yani zevk suyuyla hamile kalmisim cok gorunen bi durummus soruma gelince sorim ikili test yaptirdim kan sonucum FBHCG 20.5 cikti acaba ikili testte ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi

X