- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.421
ne zaman geçiyor bu durum yaaa bugün ilk defa mide bulantısı ve kusmalar yaşadım.. midemi bastırsın diye bikaç lokma bişey yiyorum 15 dk sonra kusuryorum bütün yediklerimi işten izin aldım evde dinleniyorum şimdi ama böyle giderse nasıl dayanıcam bilmiyorum
ne zaman geçiyor bu durum yaaa bugün ilk defa mide bulantısı ve kusmalar yaşadım.. midemi bastırsın diye bikaç lokma bişey yiyorum 15 dk sonra kusuryorum bütün yediklerimi işten izin aldım evde dinleniyorum şimdi ama böyle giderse nasıl dayanıcam bilmiyorum
arkadaslar bende 9+4 gunluk hamileyim 5 haftalık hamileyken basladı bulantılarım ve hala devam ediyor( mutfaga asla gremiyorum yeterki yemek kokusu hissediyim hemen cıkarıyorumm (( birde calısyorum cok zorlanıyorummm kokulara tahammulum yok esimin en sevdigim parfumunden bile tiskinir oldum sıktırmıyorum parfumm
okuduguma gore 6 ogun az az yemeliymisiz napalm az az yemeye calıyorum yemek yedikten sonra hemen cıkarmamak icin kendimi acık havaya atıyorum hava almaya calıyorum aralarda meyve tuketiyorum cok onemliymis ozellikle mandalina ve havuc bana cok iyi geliyor suyu fazla icemiyorum ondan bile migdem bulanyo3 aydan sonra gecer diyorlar sabırla bekliyorummm butun hamile arkadslarm allah hepmize sabır ve kuvvet versin gececek bugunler umutla bekliyorum....
bak sen soyleyince aklima geldi banada havuc ve mandalina iyi geliyordu. Aksamlari falan devamli havuc yiyordum sabah kahvaltidan once bile baya faydasi oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?