gebelikde hipermesis olub cok kusanlar

nazlma

İnsanın hayatı, insanın hayalidir. (A. Gide)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
5.036
3.375
373
selam kizlar.baslikdada yazdigim gibi.cok kusuyorum.vucudum yipraniyor.simdi hastanede serum tedavisi goruyorum.12 haftalik hamileyim.ikinci bebegim.kizimdada boyle olmusdu.ama yinede benim gibi bunu yasayanlari moral vermesine cok ihtiyacim var.

boyle olan bir tek benim qaliba.olmayin zaten.herkese rahat hamilelik diliyorum kizlar.:16::16::16:

Canim bende iki kizimda ayni aenin gibiydim berbat bi haldeydim kusmaktan hic bisey yiyip icemiyodum. Dayanilmayacak hale gelince serum taktilar banada. Allahim hic kimseye yasatmasin hayattan sogutuyo resmen. Bu hamileligimde rahatim sukur. Bide benim 16. Haftada kayboluyodu istahim aciliyo.Allah yardimcin olsun.

selam kizlar.baslikdada yazdigim gibi.cok kusuyorum.vucudum yipraniyor.simdi hastanede serum tedavisi goruyorum.12 haftalik hamileyim.ikinci bebegim.kizimdada boyle olmusdu.ama yinede benim gibi bunu yasayanlari moral vermesine cok ihtiyacim var.

Bende senin gibiydim.9 yada 10. haftada başladım çok şiddetli kusmaya.her hafta hatta bazen 3 günde bir serum taktılar.2 kez hastanede yattım.Çok zor günlerdi.Hergün ağlıyordum.Ama çok şükür geçti.10 gündür rahatım.Sabretmen lazım.Sen tecrübelisin zaten yaşamışsın.

hepiniz sagolun kizlar.gercekden cok zor yasayan bilir.insallah gecer......:14::14:ama sanki hic bitmeyecek

Back
X