gebelikde oksuruk icin vics kullanimi

Kesin birsey bilmiyorum ama mantiken afaki konusuyorum. Ilk zamanlar benim de kullanmam gerekti cesaret edemedim.
Ben Viksi oksuruk varken gece ayagimin altina surer corap giyer oyle yatardim oksurugu kesedi gece rahat uyurdum. Ama gece bogazimda viksin tadini yada o keskin kokusunu hissederdim. Dusun ayagima surdugum halde
E o zaman demekki cok etkili keskin birsey ki bu kadar hissediliyor. Icerde bebekler de hisseder onlarin ciger gelisimi de olmadigi icin olumsuz etkiler diye dusunmustum.
Ben kullanmayin derim

Benim doktorum kullanabilirsin demişti. Surup falan değil ama kremini. Tabi çok fazla surmemek şartıyla yani gün içinde devamli değilde gece yatmadan göğsüme ve ayağıma sürüyodum. Öksürük için siyah turp u öneririm. Turp u oyun birazcık siyah turpu, çay bardağına oturtun içine bal sürün sabaha kadar beklesin orda. Suyunu salicak bardağa balla beraber için o suyu. Günde 2 3 kere yapın btun öksürük gidiyor

Kizlar benim dr onermedi wics i.ne oksuruk yasadim anlatanam bebegi dusurecem diye korktum afedersiniz oksurmekden idrar kaciriyordum bi tarafdan da kusuyordum.doktorum gogus hast.uzm gitmemi soyledi.burun spreyi ve alllerji hapi verdi 2 gunde gecti.sorunum sllerjik rinitmus.2 ay cektigim oksuruk 2 gunde gecti.

Benim doktorumda ilk 3 ay hic bisey onermiyorum dedi ilk 3 ay kullanmadim ama suan inanilmaz sirt agrim oluyor o yuzden esim bi kac gunde bir sirtima suruyor insallah bi zarari olmaz

ben vicks ilk bebeğimdede kullandım şimdide kullandım. bi zararı olduğunu düşünmüyorum öksürürken bence daha fazla zarar verirsin. ben 9 haftalıkken öksürük vardı viks kullandım. hatta antibiyotik bile kullandım. kullanmamam daha kötü olurmuş. bu arada keçi boynuzu pekmezinin çok faydası oluyor ilk bebeğimdede kullandım bundada kullandım doktorda tavsiye etti.

X