Gebelikte 20.haftaya gelenler...

sekercik1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
38
0
46
İstanbul
Arkadaşlar 20.haftama gireceğim. Gebelik psikoloji kötü sanırım, kendimi yanlız hissediyorum, eşimde pek önemsemiyor, kafayı yiyecek durumdym, arkdşımda pek fazla yok, evde oturduğum için çok sıkılıyorum. Herkezmi böyle acaba. Anlam veremedim,bendenmi kaynaklanıyor. Aynı duyguları yaşayanlar varmı acaba?

Canını sıkma arkadaşım.Gebelikte hormonlarımız çok değişiyor bu yüzden bizde psikolojik olarak garip garip hallere giriyoruz.Ben de evde yalnız olduğum zamanlarda ortada hiç bir sorun yokken oturup hüngür hüngür ağlıyorum.İçimden geliyor.Ben 18. haftamdayım.Nasıl gidiyor.Bebişinin ve senin sağlığınız nasıl?

meraba canım,bebeğin hayırlı olsun buarada,senle alakalı bişi yok merak etme,hep herkes aynı duyguları paylaşıyor,aşırı duygusallık ve bizim insanlardan aşırı beklentilerimiz hamileliğin eseri,serin kanlı olmaya çalış ve bu duyguları 20 haftacık daha çekeceğini düşün,okiş?

Bebeğim iyi allaha şükür, bende iyiyim benimde 20.haftaya yaklaşıyor karnım öyle çok belirgin değil ama. İştah açıldı biraz. Cinsiyet bellimi senin ? Daha kıpırtılarda hissetmiyorum. normalmi ki .*

Sağol canım yorumların için, sanırım eşimdende fazla beklentiye girdim herşeye ağlıyıp kızıp bağırıyorum, beni istemiyor gibi geliyor, ilgilenmiyor gibi.. Bendenmi acaba, herkez böle değil ama, bende aşırı sanırım, umarım bu günlerime güler geçerim...

seni o kadar ii anlıorum ki.. sıkıntıdan galiba kafayı yedim bütün gün evdeyim tek başımayım çevremde gidebileceğim bi arkadaşım yok...... herşeyi kafama takıyorum .. herkese sinirleniyorum... sürekli eşimle kavga ediyorum.. cok bunaldım cok..... sacma sapan ağlıyorum bağırıyorum .. herkesin söylediği ii yada kötü bana batıyo...... ben deliriyomuyum yoksa yaaaaaaaaa

Acaba dönemsel bir durummu bilemiyorum, demek sadece ben değilim. Belkide endişe yaşamak bunun adı. Erkekler çok rahat canım,bazen beni anlamıyor diyorum, onlar kendi işlerinde güçlerinde, insan biraz daha hassas olur değilmi...

ben de senin gibiydim. 20.haftada çok iştahım açıldı,okadarki midemin dibimi yok diyordum,sofrada en son ben kalıyordum buda yetmez gibi sofrayı kaldırırken ağlıcam geliyodu okadar iştahım açıldı düşün yani,sadece 5.ayda 3kılo almışım,sonra araştırdım biraz iştah açıklığı 5. ayda olurmuş,geçti benim çok yeme isteğim şükür:)))

Ne guzel bende atlatsam. canim senin kac aylik benden ileridemisin sen? benimde istahim kapansin artikkk :)sen kac kilo aldin 5 ayda ? Cinsiyeti bellimi? İlk bebekmi?

Ne guzel bende atlatsam. canim senin kac aylik benden ileridemisin sen? benimde istahim kapansin artikkk :)sen kac kilo aldin 5 ayda ? Cinsiyeti bellimi? İlk bebekmi?

canım şuan 24.haftadayım.iştahımın açılması 19.haftadan 23.haftaya kadar sürdü.bu hafta daha iyiyim.ben ilk 3ayda 61kılodan 56kıloya düştüm,çok kustum çünkü,şimdi 63kıloyum,buda demek oluyoki son iki ayda 7kılo almışım,sanırım en fazla kıloyu 5.ayımda aldım(iştah kabarmasından dolayı.şimdide şekerim sınırda çıktığı için kepekli ekmek filan yıyorum,çok almam heralde bundan sonraki zamanlarda,yani öle olmasını ümit ediyorum,benim Allah nasip ederse kızım olacakmış,ilk bebişimiz Allah izin verirse inşallah...

Demek yinede cpk yedin o kadar aldigina gore dikkat etmedin, bende su an 64 kilodayim 2 kg aldim ben, ben birde 6. Aydan sonra cok kilo aliniyor diye biliyorum, bu arada benimde kizim olacak. :) gebelik psikolojisi nasil benim feci:)

Demek yinede cpk yedin o kadar aldigina gore dikkat etmedin, bende su an 64 kilodayim 2 kg aldim ben, ben birde 6. Aydan sonra cok kilo aliniyor diye biliyorum, bu arada benimde kizim olacak. :) gebelik psikolojisi nasil benim feci:)

evet esas kılolar 6.aydan sonra alınırmış ama dikkat ediyorum ben,şekerli şeyleri çıkarmaya başladım hayatımdan mesela.gebelik psikolojim berbat,ama atlatcaz bu günleri inşallah,öyle olmasını ümit ediyorum.

canım ben günde yarım saat yürümeye çalışıyorum onun çok faydası var eminim. Birde hiç hissetmiyorum ben kıpırtı içimde bazen korkuyorum bişiymi oldu diye. Erkenmi daha acaba diye düşünüyorum. Sen nasılsın 24.haftadasın artık hissediyorsundur...

ne güzel ya ben şimdiden bi yürümeye kaktımmı tıs tıs,9.ayımda napcam bilmiyom artık,ilk aylardan beri düşük tehliken var yatacaksın dediler yattım şimdide iyice ham oldum,bi yere gittimmi ayh yoruldum ayh dinlenelim eşim kızıyo şu halime işte.:)evet 24.haftamdayım çok şükür ben 4.ayımda hissettim bebeğimin hareketlerini,darısı senin başına çok güzel bi his

Tabii yürümekte önemli ama düşük tehliken varsa o çok önemli boşver kilolar bi şekilde gider, bende bi ara yatmıştım düşük tehlikesi dolayısıyla. Hayırlısı inşllh.. Çevrende yürümene olanak sağlayan yerler yokmu.İstanbul damısın ?

evet herşeyin hayırlısı canım,ben denizlideyim,bana 25.haftadan sonra ancak düşük tehliken hafifler demişlerdi,şimdide rahim duvarın ince bebek aşağı bası yapmaması lasım aksi taktirde kanamaların olabilir yatmalısın diyolar:)biz böle yata yata büyücez galiba teyzesi,halbuki çıkıp dolaşmamam için bi engelim yok oturduğum yer olarak,daha da olmadı koşu bandı var evde,daha da olmadı temizlik hastasıyım zaten evle ilgili işler var,ama şuan için durumum müsait deil galiba,hayırlısı artık,tek kızımın ve benim sağlığımız yerinde olsunda böle de idare ederiz artık...

Desene bu tehlikeler hiç bitmiyor, ben 3 aydan sonra tehlike bitti sanmıştım, hafif kanamam olmuştu, bi arkdşta diyorki doğana kadar tehlike bitmez. Neyse az kalmış atlatırsın inşllh. Oralımısın normalde, oraları güzel yerler kızınada yarar:)
Bu arada benim hafif kanamam koşu bandından oldu fazla yormuşum kendimi ... bilgine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…