Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar iki ögündur canım çok cektiği için bakla yiyorum sonradan netten araştırdım bakla hamilelikte zararlıymış. Ne olur cevap yazin sorun olur mu
canım 7 yaşindan once cocuklara bakla verilmiyormuş anne karninda ki bebekte etkilenebiliyormuş zehirlenme cok olurmuş çocuklarda. Eskiden derlerdi fazla yemeyin bakla diye arastırdim vucutta bir faktor eksikligini tetikleyip solunum durmasina neden olan alerji yapiyirmus. Yetiskinler bile sık olmamak kaydiyla yemeli yaziyordu... Artık bebisimizi sagsalim kucagimiza alana kadar yemeyelim bence..
ya ben de cok korktum canim ama annem iraz teselli etti beni kizim biz herseyi yerdik bisey olmadı bosuna kafaya takma dedi biraz rahatladim bende. Yine de yemememiz gereken besinleri şöyle bir araştirdim da maydanoz, kereviz ,adacayı fazla kimyon ,fazla tarçinli yiyecekler feslegen yasakmiş hep Allahım korur bebişlerimizi insallah