Gebelikte bebek kilosu

Nerand

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
420
122
18
Merhaba kızlar tam 18+1 de muayene oldum bebeğimin kilosu 200 gram çıktı doktorum 5 gün geriden geliyor zayıf dedi moralim çok bozuldu mide bulantılarım devam ediyor öğürerek yiyorum çoğu şeyi ama ona rağmen sağlıklı besleniyorum bir sürü vitamin verdi kullanmaya başladım bana önerileriniz nedir bir de bebeğimin kilosu çok mu az

Benim 17+6 da 241 grammış canım. Çok bir fark yok bence bebeğinin kilosu iyi. Son zamanlarında daha da çok kilo alır zaten endişe etme. Ayrıca 2 haftaya kadar fark olması normal karşılanıyor. İyi beslenmekten ziyade genetikle de alakalı kimisi 40 haftada 2.5 kilo doğum yapıyor kimisi daha erken 4 kilo. Kilo konusuna takılma yani. 2 haftadan fazla gelişim geriliği yoksa ve sağlığında problem yoksa bir şey olmaz. Stres yapıp bebişi üzme. Sağlıkla gelsin inşallah

Teşekkür ederim canım doktorum da öyle dedi ama annelik iç güdüsü hemen geldi yetemiyor muyum diye insan kafasına takıyor maalesef

Benim de 19. Haftada 276 ger çıkmıştı 18. Haftaya uyumlu dedi doktor ve 5 gün falan geri çıkmıstı. Biraz bebeğin genetik yapısı da etkili en son detaylı ultrasona gittim fark 3 e düştü ama yeme düzenimi azıcık değiştirdim . Muz ve tahin güzel kilo aldırıyor dediler bolca yedim birde çiğ badem fındık ceviz gibi şeyler yaptım ara öğünde yiyordum ama düzenli değildi şimdi daha düzenli yemeye çalışıyorum. Ama gayet normal 3-5 gün farklar

Bende başladım canım doktor 5 günden bişey olmaz dedi ama yetemiyormuş hissi olabiliyor yumurtamı kaşarımı sütümü cevizimi muzumu hergün yiyorum artık vitaminler de çoğaldı bakalım bir daha ki muayeneye değişçek mi

Değişir değişir , önemli olan sağlıklı olsunlar da kilo alır.
Sağlıkla ilerlesin inşallah süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…