Gebelikte Bel Agrısı

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Kızlar yaklaşık 1 haftadır bel ve kalça kemigim agrıyor doktor normal oldugunu agrı kesici alabilirisn belkide üşütmüşsündür dedi ama üşütmeye benzemior
+ bu sabah karnımın şeklinin değiştigini ufaldıgını ve gögüs altımın baya boşaldıgını fark ettim hani Tabak koyuyorum ve sabıt duruyor ilk fark eden eşim oldu sonra baktım gerçekten bir ufalma ve boşluk söz konusu..
Kızımın hareketleri gayet güzel suyuda iyidi p.tesi ama bilemedimm

canim son aylarda bel agrisi gayet normal.karnin inmeye başlamiş zaten bu haftalarda iner.ama benim henuz inmedi gogusaltim dolu.bide ben başindan beri aşagida taşiyorum bebegimi.bence bi sorun yok

canim son aylarda bel agrisi gayet normal.karnin inmeye başlamiş zaten bu haftalarda iner.ama benim henuz inmedi gogusaltim dolu.bide ben başindan beri aşagida taşiyorum bebegimi.bence bi sorun yok

birde Vajinam acayip agrıyor kemikleri..
Evet sanırım normal doktorda dedi ama içim rahat etmedi sizlerede sorayım dedim
Gögüs altım eskiden doluydu ve sudyenin tel kısımları açıtıyordu ama baktım ki baya boşalmış rahatlamış orası hemen hemen 4 parmagım oturuyor rahatlıkla

birde Vajinam acayip agrıyor kemikleri..
Evet sanırım normal doktorda dedi ama içim rahat etmedi sizlerede sorayım dedim
Gögüs altım eskiden doluydu ve sudyenin tel kısımları açıtıyordu ama baktım ki baya boşalmış rahatlamış orası hemen hemen 4 parmagım oturuyor rahatlıkla
çatin doguma hazirlandigi icindir o agri 4 parmaksa baya inmiş indikden sonra en erken 2 haftada dogum olur bildigim kadariyla senin zaten 36 korkma yani :)

Hamileliğin son aylarında kalça ve bel ağrısı çok normal. Hergün düzenli olarak yürümeye çalışın. Hem ağrılarınız hafifler hem doğumu kolaylaştırır

çatin doguma hazirlandigi icindir o agri 4 parmaksa baya inmiş indikden sonra en erken 2 haftada dogum olur bildigim kadariyla senin zaten 36 korkma yani :)

Hazırım ben doguma piskolojikman da fiziksel olarak ta Korkmuyorum allahıma şükür :)
valla Gene baktımda cuk die oturuyor 4 parmak :KK70:

Hamileliğin son aylarında kalça ve bel ağrısı çok normal. Hergün düzenli olarak yürümeye çalışın. Hem ağrılarınız hafifler hem doğumu kolaylaştırır

Teşekkür Ederim canım haklısın düzenli aralıklarla yürümem lazım

karnın ınıyo cnm normal bu merak etme endıselnme benım kuzum
Bu sabah Eşim Deyince karnın ufalmış Aşagıya inmiş sanki düşecek cocuk die söyle bir ayna baktım evet bir garip :)
Hemen yazayım dedim yoksa allahıma şükürki kızcem hareketlı hareketlı olmasa doktora giderdik :)

Bu sabah Eşim Deyince karnın ufalmış Aşagıya inmiş sanki düşecek cocuk die söyle bir ayna baktım evet bir garip :)
Hemen yazayım dedim yoksa allahıma şükürki kızcem hareketlı hareketlı olmasa doktora giderdik :)
cnm benım son aya yaklasınca dusuyor asagı normal olan da bu yukarda kalsa dogum cok zor olur

bende yene bilsem :/

Yavas yavas yenersin canım zor degil rabbim yardım eder merak etme bu konuda eşinde destek olsun bizimki sen dogurursun ya kimler dogurmadı ki yaparsın birtanem olucak herşey güzel olucak sen stres yapma deyip deyip duruyordu halada ögle :)

hareketlerin tam olarak nerde hissediyosun en cok hangi yone vuruyo cnm

benim kafa asagıda poposu sagımda ayaklar sol kısımda :)
ayaklarıyla cok vurmuyor genelde elleri kasık kasmımda sanırım orada ellerını oynatıyor.
ve en cok poposu ayakları ile kendini Aşagıya ittirmesi son 1 haftadır var bu o ögle ittirdikçe kafasını çok net hissediyorum

benim kafa asagıda poposu sagımda ayaklar sol kısımda :)
ayaklarıyla cok vurmuyor genelde elleri kasık kasmımda sanırım orada ellerını oynatıyor.
ve en cok poposu ayakları ile kendini Aşagıya ittirmesi son 1 haftadır var bu o ögle ittirdikçe kafasını çok net hissediyorum
benim kizimda ayni pozisyonda tatlim :) soluma cok vuruyo :) bide baya bi geriyo kendini aci verecek kadar yeri daralmiş canim yavrumun Allah yardimcimiz olsun bi avazda doguralim inşallah

X