Gebelikte beslenme

O zaman kendimizi Türk doktorlara emanet edelim
Benim de bulantılarım var da çok şükür bahsettiğin gibi değil yemek falan yiyorum, midem bulanınca nane limon iyi geliyo bi dene istersen.

Tuaf olanda o midem bulanmiyorki ama cok istahsizim bi isirik daha alsam patlicak gibi oliyorum okadar tokmusum gibi ama biseyde yemiyorum yani ama malesef bugün sabahdan beri hafif mide bulantim var benide buldu sonunda artik hic bisey yemem herhalde

Pekmez içsen ilaç niyetine surup gibi.

Merhaba cnm bnde hurmaya başladım bu sabah kabızlıgada iyi geldiği için kahvaltıdan önce bir tane yiyorum ama 6 haftalık hamileyim rahim yumuşaklığı için çok erken sanırım zarar olur mu sence birakimmi zaten daha bir tane yedim kuru kayısıya başlasam daha iyi sanırım

Hurmayı hamilelere tavsiye etmiyolar canım rahim ağzını genişletiyolarmış ki doğumdan önce tavsiye ediyolar bi araştır istersen.

Bende günde 1.5 litre iciyorumda herkez 2-3litre diyor sence cogaltmaliyim zaten hic istahim yok dahada cok su icersem bisey yemem demekki
yersin yersin hele onun kalp atışını duyduğun an anlatılmaz bir duygu eşinde iyi bir adamsa devamlı destekcin oluyor.

canım birde bol bol dua et
benim devamlı düşük riskim vardı
ben bol bol hergün bir şişe suya fatiha ayetel kürsi ve meryem süresi okudum içtim üzerinden öle öle hergün okumaya çalıştım.
ne yersen ye ne içersen iç
tek korucak rabbim
sağlıkla kucağına al inş

Bu benim 3. Hamileligim canim ama insallah ilk cocugum olcak diger hamileliklerimde rahatdim ya baya istahsizlik bulanti falan yoktu neyse bu hamilelikde var aksamlari genelde bi kase corbadan fazalasini yiyemiyorum

İlk 3 ay bebek yediklerimizden bir şey almıyor. Depolarımızdan kullanıyor. İlk 3 ay doktorum tüketebildiğin kadar hayvansal gıda tüket dedi ama yiyemediklerin varsa kendini zorlama dedi. 3. Aydan itibaren bazı yiyecekler konusunda seni zorlıcam dedi. 26sında kontrolüm var bakalım neler söylicek doktorum.

Evet canım kardeşim kadin doğumda doktor yanında asistandi bana da o soyledi.. kayısı lif li gıdalar tercihin olsun

Bu benim 3. Hamileligim canim ama insallah ilk cocugum olcak diger hamileliklerimde rahatdim ya baya istahsizlik bulanti falan yoktu neyse bu hamilelikde var aksamlari genelde bi kase corbadan fazalasini yiyemiyorum
BENİMDE 3. HAMİLELİLİĞİM SONUCU OĞLUMA KAVUŞTUM.. 4,5 AYLIK ŞİMDİ

Kızlar ilk 3 ay zararlı bir şey haricinde eskisi gibi beslenin zaten bebek ilk 3 ay sizden beslenmiyor ama 3 aydan sonra ictiginiz suyu bile sayarak iceceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…