Gebelikte çıban

suna soysal

Bebişini bekliyor🩷🩵
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
135
13
13
18
Merhaba kızlar 13+3 hamileyim kac haftadir bi çıban çıktı kalcamda ve bilmiyorum uyurken patlamis sanirim patladiktan sonr akocaman oldu ve surekli kaniyo geceleri felan gecer diye pek takmadim acikcasi ama bugun arastirdim biraz zarari varmis zararlimi cok kotu suan kocaman oldu

Bende de çıkmıştı. Bacağımın arkasında popoya yakın kısımda. Baya da acılıydı benimki. Birkaç gün sıcak suyla duşta masaj yapar gibi yaptım. Sonra küçüldü acısı falan geçti. Ama tamamen geçmesi şişliğin birkaç haftayı buldu. Sizde deneyin sıcak kompres ama geçmezse dr gidin mutlaka. Tek bir kreme bakıyordur belki de çaresi

benim ara ara regl döneminde vajinal bölgeme yakın çıkıyor, oturup kalkmama izin vermiyor
sonra patlıyor ve koca delik, 2-3 hafta sonra o delik kapanıyor
sonra yine aynı şeyler.. annemin de böyle, sanırım ordan bana genetik miras

Bende buzamana akdar hic cikmadi hamile olmasam korkmamda bebege zarari olur diye korkuyorum çünkü çıban cibanliktan cikti evrim geçirdi

Denicem tesekkur ederimm

Daha yeni görmüş geçirmiş olarak Allah düşmanıma vermesin dedirticek türde bi rahatsizlik...bebege zarari varmi bilmiyorum ama patladiktan sonra daha rahat oluyor zamanla ici bosalip küçülüp iyileşiyor bende bir hafta şişmesi bir haftada patlayip icinin bosolmasi surdu şuan kabuk bagladi agri aci kalmadi..

Gercekten çok kötü bisey hala acisi gecmedi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…