Gebelikte dusuk trombosit !!!

Elifdrcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
29
9
1
35
Mrhb arkadaslar 31+2 haftalik hamileyim kan pihtilasmasini saglayan trombosit dedigimiz degerim surekli dusuyo hamileligim basinda 180.000 olan deger duse duse suan 104.000 e dustu gebze yuzyil hastaneye gidiyorum doktorum burada normal dogum yapamayacagimi soyledi arastirmaya gitmemi normal dogumu orada yapabilecegimi soyledi egef degerim daha da duserse sezaryen bile olamicakmisim bu durumda olup dogum yapanlar var mi lutfen cvp yazarmisiniz moralim cok bozuk birde ist zeynep kamil hastanesine gitmemi onerdi orasi nasil hicbir fikrim yok arasturma hastanelerinde dogum yapan var mi kocaeli vs

Merhaba
Bende 32hafta gebeligumde dusuk trombosit degerindeydim.nekadar oldugu aklımda değil inan ama sinir değerin altindaydim.bol bol kabak rendesini hafif kavurup yedim.eger bir sorun olursa cevaplarim .canını sıkma benim 3.sezeryanim olacaktı ,çok riskliydi38+4te doğum yaptım.
Sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu

Cevabin icin tesekkur ederim pendik kurtkoy de emsey hastanesine gittik orada ister normal ister sezaryen olabilecegimi soylediler biraz olsun rahatladim.. sanirim hemotoloji bolumu olmayan hastaneler boyle kisileri riskli oldugu ocin kabul etmiyo galiba. Dogumda gerekirse trombosit hazirlayip vercekler sizde oyle bisey olmusmuydu dogum sirasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…