Gebelikte göğüs şişliği

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Merhaba ben yeni evliyim ve 3-4 gün önce ilişkiye girdik eşimle. Ayın 3.ünde Regl olmuştum. 3 gün sürüyor yani 7nde bitmişti. Şimdi göğüslerimde şişlik hissediyorum ama onun dışında bir belirti yok gibi. Bir de çok uykum geliyor. Gündüz uyumayan ben iki gündür gündüz de uyuyorum.
Sizce bunlar erken değil mi? Sanırım ben kuruntu yaptım.

Belirtiler için bence çok erken. Ama benim gebelik belirtilerimde de aynıları vardı. Kasıklarımda batma yada ağrı oluyordu ki hala var . Ama bana göre belirtilerini için çok erken hamile olsanız bile. Bir sonraki adetiniz gecikirse eğer test yaparsınız

Haftaya bugün olmam gerekiyor. Aslında yeni evliyim Bebek düşünmüyoruz ama korunmak da istemiyor eşim çünkü zaten nisandan beri korunmuyoruz ve tutmuyor da Allah yardım ediyor bize. Ama Allah'ın işine karışılmaz tutmuyor diye de salmak olmaz kendimizi. Bu ayı atlatınca korunmaya başlıcam. Bir sene filan Bebek düşünmüyorum.

Eğer düşünmüyorsaniz tabiki de korunmalisiniz. Allah istedikten sonra korunduğunda dahi olursun. Ama Allah koruyor diye sizin korunma yöntemlerini uygulamamanız da doğru değil. Sonuçta tevekkül dlye bir şey de var.

Allah koruyor ben korunmasam da değil zaten olay. Dikkat ederseniz nisandan bedi korunmuyorum ama Allah bir şekilde nasip etmedi zaten dedim. Lütfen lafları çarpıtmayın.

Önceden korunma sekliniz ilaç yoluyla ise ilaçtan sonra hemen olmuyor zaten bazı kadınlarda. Birkaç ay geçtikten sonra gebelik oluyor. Lafları çarpıtan yoktu hanfendi. Diğer konularinizada baktım. Hamile kalmaya çok müsait bir yapım var yazmissiniz. O yüzden korunmayı bırakmayın eğer istemiyorsanız dedim.

Yapım var ama Zamanlar uymuyor. Ya Regl bitikten bir kaç gün sonra ya Regl olmama bi kaç gün kala aralarda genelde yaşamıyoruz. Daha önce de hiç korunmadım. Yani hiç korunmuyorum korunmadım da. Ama tutmuyor zaman sıkıntısı diye tahmin ediyorum ama olmaya da bilir. Ama bundan sonra bana en az zararı olacak korunma yöntemini denicem çünkü kalmak istemiyorum. Bu ayı atlatırsam iyi ve az zararlı bir yöntem bulucam.

Yapım var ama Zamanlar uymuyor. Ya Regl bitikten bir kaç gün sonra ya Regl olmama bi kaç gün kala aralarda genelde yaşamıyoruz. Daha önce de hiç korunmadım. Yani hiç korunmuyorum korunmadım da. Ama tutmuyor zaman sıkıntısı diye tahmin ediyorum ama olmaya da bilir. Ama bundan sonra bana en az zararı olacak korunma yöntemini denicem çünkü kalmak istemiyorum. Bu ayı atlatırsam iyi ve az zararlı bir yöntem bulucam.
Ben ilaç kullanıyordum. Ama unutmamak dikkat etmeniz gerekiyor. Bide yan etkileri çok oluyor. Kilo alma bulantı tarzı. Bide dediğim gibi bazı kadınlarda ilacı bırakır bırakmaz hamilelik olmuyor. Birkaç ay geçtikten sonra oluyor. Eğer ilaç kullanacaksanız telefonunuza bununla ilgili hatırlatıcı indirirsiniz en azından unutmanizi engeller

Ben ilaç kullanıyordum. Ama unutmamak dikkat etmeniz gerekiyor. Bide yan etkileri çok oluyor. Kilo alma bulantı tarzı. Bide dediğim gibi bazı kadınlarda ilacı bırakır bırakmaz hamilelik olmuyor. Birkaç ay geçtikten sonra oluyor. Eğer ilaç kullanacaksanız telefonunuza bununla ilgili hatırlatıcı indirirsiniz en azından unutmanizi engeller

İlaç kullanmaktan yana değilim aslında çünkü zaten midesi en ufak şeye bulanan biriyim. Belirtileri kaldırabileceğimi sanmıyorum. Daha önce doğum gebelik de olması spiral de olmaz en iyisi prezervatif demek ki onu da eşim istemiyor. Bilmiyorum çok Aradayım. Bir doktora gidip bu konuyu danışmam gerekiyor sanırım.

İlaç kullanmaktan yana değilim aslında çünkü zaten midesi en ufak şeye bulanan biriyim. Belirtileri kaldırabileceğimi sanmıyorum. Daha önce doğum gebelik de olması spiral de olmaz en iyisi prezervatif demek ki onu da eşim istemiyor. Bilmiyorum çok Aradayım. Bir doktora gidip bu konuyu danışmam gerekiyor sanırım.
Evet doktora gidip size uygun bir hap isteyebilirsiniz. Benim esimde prezervatif kullanmayı istemiyordu. Çocuk istemediğimiz dönem ben ilaç kullanıyordum. Bende tek yan etkisi ufak mide bulantısı bide kilo alımı oldu. Doktorunuz sizin bunyenize uygun bir ilacı yazar mutlaka. Geri çekilme yöntemi diğer yöntemler gibi yüksek oranda koruma saglamiyor. Belki yan etkileri hiç yasamazsiniz. Bunyeden bünyeye fark ediyor sonuçta

Evet doktora gidip size uygun bir hap isteyebilirsiniz. Benim esimde prezervatif kullanmayı istemiyordu. Çocuk istemediğimiz dönem ben ilaç kullanıyordum. Bende tek yan etkisi ufak mide bulantısı bide kilo alımı oldu. Doktorunuz sizin bunyenize uygun bir ilacı yazar mutlaka. Geri çekilme yöntemi diğer yöntemler gibi yüksek oranda koruma saglamiyor. Belki yan etkileri hiç yasamazsiniz. Bunyeden bünyeye fark ediyor sonuçta

Geri çekilde yaşıyoruz şu an ama tamda emin olamıyorum her ne kadar içime denk gelmese de Allah korusun olurda bir bebeğe sahip olacak psikolojide değilim evliliğe alışmaya çalışırken bir de Bebek olmasın istiyorum ama allahtan hayırlısı. İnşallah hayırlı bir Zaman'da nasip eder. Bir kadın soğuma gidip konuşayım o Zaman. Çok teşekkür ederim. İnşallah yan etki yapmaz.

Back
X