Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bugün yaptırdığım testlerde tsh yüksek çıktı ve zehirli guatr başlangıcı varmış aranızda benim gibi olan varmı neyapmam lazım canım çok sıkkın öğrendiğmden beri neolur yardmcı olun
Ben tiroid ameliyatı geçirmiş biriyim tiroid hapı kullanmaya devam ediyorum hamilelikte çünkü bebeğin gelişimi için çok önemli korkma doktoruna hemen git büyük ihtmalle sende tiroid hapına başlıcaksın onları sakın aksatma sana söylenilen dozda ve hergün aynı saatte almaya özen göster bebeğinin sağlığı için çok önemli... Uyduğun sürece problem yaşamazsın allahın izniyle geçmiş olsun canım.
Ben tiroid ameliyatı geçirmiş biriyim tiroid hapı kullanmaya devam ediyorum hamilelikte çünkü bebeğin gelişimi için çok önemli korkma doktoruna hemen git büyük ihtmalle sende tiroid hapına başlıcaksın onları sakın aksatma sana söylenilen dozda ve hergün aynı saatte almaya özen göster bebeğinin sağlığı için çok önemli... Uyduğun sürece problem yaşamazsın allahın izniyle geçmiş olsun canım.
Ilaclari aksatmaman lazim. Sabah ac karnina erken.saatte az miktarda suyla ic en az yarim saat bisey yeme, troid ilacinla diger ictigin.ilaclar arasinda 2 saat fark olmali. Ona gore ayarlama yapmalisin bana endokrin uzmani boyle soylemisti.