Gebelikte hpv tedavisi yaptıran var mı?

tachycardia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
26
13
88
Arkadaşlar 5 aylık gebeyim ve genital siğillerim var. İşin kötü tarafı sadece dışarıda değil, vajina içinde de siğiller var. Doktor normal doğum olmaz dedi. Gebelik sonuna kadar da bunlara dokunmayalım hiç dedi. Dokunmayalım da çok hızlı büyüyolar ve gebelik sonuna kadar ne olacağı konusunda fikrim yok. Sayı olarak da çok hızlı artıyolar. Gebelikte hpv ile karşılaşan oldu mu? Karşılaşanlar nasıl bir yol izledi?

Benim ilk evliliğim 29 yaşında evlendim ve ilk birlikteliğimi de eşimle yaşadım. "Haketmedim" psikolojisini ben de yaşadım ve hala da yaşıyorum. Gebe olduğum için doktorum yakma vs yöntemleri kasılmalarını artırır dedi ve öylece kala kalakaldım. Buraya sordum cevap yazan olmadı. Evde kendi imkanlarımla elma sirkesi denedim ve dış genital bölgedeki siğiller hepsi 3-4 günde kararıp yandı yok oldu, çok şükür 1 aydır tekrar etmedi. İçeridekileri de elma sirkesi ile siliyorum küçüldüler fakat yok olmuyolar. Büyümüyolar da. istanbulda yaşıyorum ve gebelik sürecinde eşim izin vermez gitmeme biliyorum:( gebelikten sonra hala kurtulamamış olursam ilk işim dediğiniz yere gitmek olcak. Allah sizden razı olsun..

Back