arkadaslar bugun nette bisey okudum normal kilosu altinda gebe kalan kadinlar kilolu gebe kalan kadinlara oranla daha fazla kilo aliyor!!!!bunun dogrulugunu teyit etmek icin siz gebe arkadaslardan yardim bekliyorum...bana kac kiloyla hamile kaldiginizi kacinci ayda oldugunuzu ve kac kiloyla doguma girdiginizi(toplam kac kilo aldiginizi) yazarsaniz sevinirim!!!dogum yapmamis veya yapmis arkadaslar herkes yazabilir!!!!a.s.
Teşekkürler canım :)Hamilelikte üretilen hormonlar kan şekerini yükseltiyor ve pankreasta bu metabolizma değişikliği karşısında daha fazla insülin salgılayarak kan şekerini normale indiriyor ancak bazı durumlarda pankreas bu görevini sağlıklı olarak yerine getiremediğinde şeker hastalığı ortaya çıkyor ben de olduğu gibi çoğu kişi de hamilelik sona erdiğinde şeker problemi de ortadan kalkıyor umarım hamileliğim sonunda benim de bu problemim sona erer.
ben 58 evlendim 62 ile hamiş kamışım ama geç öğrendim 7. hafatada öğrendiğimde 69 olmuşum zatenn.92 ile kapanış yaptım ki sezeryandı normal olsa 100 olurdum heral 30 kilo aldım ama 2 hafatada 20 si gitti çok su toplamışımmm
ben de evlendiğimde 49dum.53e cıktım 2 senede.ilk üç ayda pek kilo alınmazmış ama ben epey aldım ve almayada devam ediyorum.çok kilo alırsam veremem ama yapacak bişey yok tabi.
ilk hamileligimde 6 kilo almistim
ikinci hamileligimde 4,5 kilo aldim..
boyum 1.75cm,evlendigimde 55 kilo idim,hamile kaldigimda 60 kilo idim..
ben hamileyken degil dogumdan sonra kilo aliyorum(( dogumdan sonra istahim acildi 3kilo almisim dr normal süt icin enerjiye ihtiyacin var ondan istahin acilmistir diyor((