gebelikte mide agrisi :(

nslhn1987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
12
5
37
Bayanlar bana yardimci olurmusunuz 10 haftalik hamileyim ve midemin agrisindan mahvoldum kullandiginiz bisi varmi?

Ay canım benım taze anne gavıscon hemen gonder esını eczaneye anında gecırıyor gebelıkte kullanılıyor. Bende 24 haftalık hamıleyım ondan kullanmıstım. Pahalı bısey degıl..

Bende çok çekmiştim bu mide ağrısından.Yerlerde kıvrandığımı biliyorum.Gerçekten gaviscon iyi geliyor.

bende bazen midemdeki ağrıyla uyanıyorum. hemen iki yudum soğuk süt içiyorum geçiyor. bana iyi geliyor denemekte fayda var. ayrıca bi arkadaşımda suya limon sıkıp içince midesine iyi geldiğini söylemişti. gavisconda işe yarıyor tamamen olmasada baya rahatlatıyor. belirli dönemlerde oluyor bu mide ağrısı ama geçiyor merak etme..

bende bazen midemdeki ağrıyla uyanıyorum. hemen iki yudum soğuk süt içiyorum geçiyor. bana iyi geliyor denemekte fayda var. ayrıca bi arkadaşımda suya limon sıkıp içince midesine iyi geldiğini söylemişti. gavisconda işe yarıyor tamamen olmasada baya rahatlatıyor. belirli dönemlerde oluyor bu mide ağrısı ama geçiyor merak etme..
Hamilelign ilerleyen zamanlarinda geçiyor mu buna inanmak istiyorum çünkü bebek buyuyup baski yaptikca artacak diyenler oluyo. Benim gastritim vardı bazen agrir ilac kullanirdim gecerdi. 6 haftaliktan beri cok kötü mide agrim var. Lansor kullandim ama fayda etmedi gaviscon biraz rahatlatiyor. Kendimce cig patates suyu yatmadan havuc suyu içiyorum sanki iyi geliyor. Allah sifa versin inşallah :KK43:

Cok tesekkur ediyorum fikirleriniz icin en iyisi surup hemen almaliyim gecmiycek yoksa soguk sütü denedim ama daha kötü oldum :KK43: kisiden kisiyede degisio bu hamilelik galiba :)

Benim de 18. haftada reflü gibi asit atıyordu yemek boruma. havucu tavsiye ederim bir süreliğine geçiriyor. yağlı, kızartma gibi ve salçalı yemekler azdırıyor bilgin olsun canım

Kizartma ve salcali yemek yemedim hic bulanti yapio die ki bulantidan sonra oldu bu agrilarda gaviscon aldim kullancam bakalim iyi gelcekmi

Hamilelign ilerleyen zamanlarinda geçiyor mu buna inanmak istiyorum çünkü bebek buyuyup baski yaptikca artacak diyenler oluyo. Benim gastritim vardı bazen agrir ilac kullanirdim gecerdi. 6 haftaliktan beri cok kötü mide agrim var. Lansor kullandim ama fayda etmedi gaviscon biraz rahatlatiyor. Kendimce cig patates suyu yatmadan havuc suyu içiyorum sanki iyi geliyor. Allah sifa versin inşallah :KK43:

ya benim 15-20 gün önce bi dönem mide ağrım çoktu ama geçti. dönem dönem hafif ağrı oluyor bazen oluyor, bazen geçiyor. bebeğin hareketlerinede bağlı olabilir. kullandığım vitamin ilacını falan edğiştirdim. bir hafta kan ilacı falan içmedim biraz rahatladım.

Benimde vitaminim var magnezyum ama icemiom bi turlu gaviscon cok iyi geldi iki gundur cok rahatimm şükür

ya benim 15-20 gün önce bi dönem mide ağrım çoktu ama geçti. dönem dönem hafif ağrı oluyor bazen oluyor, bazen geçiyor. bebeğin hareketlerinede bağlı olabilir. kullandığım vitamin ilacını falan edğiştirdim. bir hafta kan ilacı falan içmedim biraz rahatladım.
Size sevindim biraz rahatlamissiniz ins tamamen gecsin benimkide ins haftanin 1 günu yarim günü geçer gibi oluyor. Sonra ayni sabah yatıyorum akşam 9 10 demeden uyuyorum ağridan yanmadan bisey yapilmiyo:KK43: Allah'tan uyku bastırıyor :) arastirirken bayanlardan duymustum kan ilaci mide ağrısı yapıyormuş diye. Ben kullanmiyorum 12 haftalik zaten 14 15 kimilerinin mide bulantisi azaliyormus benimde mide agrim gecer inş anneme özledim ailemin yanina gidicem ama gidemiyorum :KK43: Allahim acil şifalar versin.

Canim doktoruna soyle bir . Simdi bilmeden baska ilac kullanma. Allah a sukur benim hamileligimde boyle bir sorun olmadi halada yok. Sansli bir anneyim

Arkadaşlar bu mide ağrısı erken belirti olabilir mi adetime iki gün var ölüyorum mide ağrısından bi fikri olan var mi

Hamileleginizde mide ağrısı kaçıncı haftada başladı zira benimde ara ara cok kivrandirici bi ağrı yapiyo

Bende hamilelikten şüpheleniyorum daha test yapmadım ve çok şiddetli mide agrilarim var hamileliğin ilk haftalarında yaşayan var mi ???

X