Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelign ilerleyen zamanlarinda geçiyor mu buna inanmak istiyorum çünkü bebek buyuyup baski yaptikca artacak diyenler oluyo. Benim gastritim vardı bazen agrir ilac kullanirdim gecerdi. 6 haftaliktan beri cok kötü mide agrim var. Lansor kullandim ama fayda etmedi gaviscon biraz rahatlatiyor. Kendimce cig patates suyu yatmadan havuc suyu içiyorum sanki iyi geliyor. Allah sifa versin inşallahbende bazen midemdeki ağrıyla uyanıyorum. hemen iki yudum soğuk süt içiyorum geçiyor. bana iyi geliyor denemekte fayda var. ayrıca bi arkadaşımda suya limon sıkıp içince midesine iyi geldiğini söylemişti. gavisconda işe yarıyor tamamen olmasada baya rahatlatıyor. belirli dönemlerde oluyor bu mide ağrısı ama geçiyor merak etme..
Hamilelign ilerleyen zamanlarinda geçiyor mu buna inanmak istiyorum çünkü bebek buyuyup baski yaptikca artacak diyenler oluyo. Benim gastritim vardı bazen agrir ilac kullanirdim gecerdi. 6 haftaliktan beri cok kötü mide agrim var. Lansor kullandim ama fayda etmedi gaviscon biraz rahatlatiyor. Kendimce cig patates suyu yatmadan havuc suyu içiyorum sanki iyi geliyor. Allah sifa versin inşallah
Size sevindim biraz rahatlamissiniz ins tamamen gecsin benimkide ins haftanin 1 günu yarim günü geçer gibi oluyor. Sonra ayni sabah yatıyorum akşam 9 10 demeden uyuyorum ağridan yanmadan bisey yapilmiyo Allah'tan uyku bastırıyor :) arastirirken bayanlardan duymustum kan ilaci mide ağrısı yapıyormuş diye. Ben kullanmiyorum 12 haftalik zaten 14 15 kimilerinin mide bulantisi azaliyormus benimde mide agrim gecer inş anneme özledim ailemin yanina gidicem ama gidemiyorum Allahim acil şifalar versin.ya benim 15-20 gün önce bi dönem mide ağrım çoktu ama geçti. dönem dönem hafif ağrı oluyor bazen oluyor, bazen geçiyor. bebeğin hareketlerinede bağlı olabilir. kullandığım vitamin ilacını falan edğiştirdim. bir hafta kan ilacı falan içmedim biraz rahatladım.
Gebemisiniz acabaBende hamilelikten şüpheleniyorum daha test yapmadım ve çok şiddetli mide agrilarim var hamileliğin ilk haftalarında yaşayan var mi ???