Gebelikte ölü Bebek

Aslan80

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
121
83
18
Kızlar 8+5 haftalık gebeyim bugün kontrole gittim. Kese var embriyo yok Dedi. Daha sonra 2 hafta önce Bebek ölmüş Dedi. Hemen kürtaj olman lazım Dedi. Ben farklı hastaneye gitmeden karar vermek istemedim. Başına böyle Bi durum gelen var mı.

Başka doktora git canım yarın vakit kaybetmeden... özele mi gittin devlete mi ?

baska bir hastanede tekrar bi muayne ol doktordan doktora farkediyor bir doktorun lafinla kurtaj olma sonra pisman olursun canim:KK15:

Canım benimde malesef 22 nisan günü gebeliğim sonlandirildi kürtaj oldum kalbi durmus 8+3 günlük tu baska dr gittim ama nafile kalbi atan bebek hareketsiz duruyordu hatta kurtaj gunu gittigimde bebej boc bir poset gibi sönmustu...umarım senin bebegin bakan Dr yanilmistir umarım bebegin seninledir.seninle değilse Sagliksiz gebelik demekten başka birşey gelmiyor insanın diline.

Beynimden aşağı kaynar su indi resmen ! ! Şimdi haberim oluyor canım :KK43: çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm .. şimdi nasılsın peki ?
canım simdi daha iyi gibiyim toparlandım sayılır kürtaj sonrası hersey yok oldu patolaji temizmis. ilk zamanlar dikkat ederek eğilip kalktım sanki benimleymis gibi zordu tam iyiyim derken göğsünden sütümsü sıvı aktı zordu oturdum agladim aslında ilk iki hafta ağladım hep. prolaktinim haberi olmamış kurtajdan anlaşılan. .şimdi 31 gün oldu adet olmayı bekliyorum yeni ovu testi ve gebelik testi aldim 100 lu onları kullanacağım günü bekliyorum. seni gördükçe günümü istemsiz sayıyorum napıyım .haberinin olmadığı anladım yoksa yazardın eminim canim.Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip etsin insallah.

canım simdi daha iyi gibiyim toparlandım sayılır kürtaj sonrası hersey yok oldu patolaji temizmis. ilk zamanlar dikkat ederek eğilip kalktım sanki benimleymis gibi zordu tam iyiyim derken göğsünden sütümsü sıvı aktı zordu oturdum agladim aslında ilk iki hafta ağladım hep. prolaktinim haberi olmamış kurtajdan anlaşılan. .şimdi 31 gün oldu adet olmayı bekliyorum yeni ovu testi ve gebelik testi aldim 100 lu onları kullanacağım günü bekliyorum. seni gördükçe günümü istemsiz sayıyorum napıyım .haberinin olmadığı anladım yoksa yazardın eminim canim.Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip etsin insallah.
Ah canım neler atlatmışsn ben bile o korkular ile yaşıyorum acaba bisey olur mu diye ki kaç hafta kanama geçirdim aklım yerinden oynadı durdu seni düşünemiyorum:( çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın ve sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda! Valla çok üzüldüm ya, ben seninle bu yola çıktım sayılır ne güzel denk gidiyordu.... Neyse sen iyi ol da yine olur.. Rabbim çektiğin sıkıntıların ecirini bir an once nasip etsin :KK200::KK36:

Cook gecmis olsun. Ben de kurtaj olmak zorunda kaldim 4 gun once. Bir doktor yaniliyordur diye ikinciye gottim ama nafile
Hatta hala dusunuyorum bieaz beklese miydim yasar miydi yeniden diye.Hicbir seyden tat alamaz oldum. Cok uzuliyorum. Ne kadar kucuk de olsa benim bebegimdi o. :( doktor beklemene gerek yok hemen hamile kalabolirsin dedi ama emin degilim korkuyorum uine aynisi olur diye. Sana beklemeni soylemis miydi doktorun

Bugün gittiğim doktor da aynı seyleri söyledi. Bende bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. Çok zormuş. Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Canım geçmiş olsun sana da.benim bebegü kalp atimi olmayınca emin olmak için vajinal baktı Dr ama kalp atimi yoktu ertesi gün başka Dr gittim oda ayni seyi soyledi kalp atimi yok.2 gün s9nra bebek nerdeyse boş poşet gibi yerinde değil kesenin altında. Zaten karın usg bakıldı rapor yazdı radyoları uzmanı bebek cm mi bile küçülmus onlar biliyorlar yani.bizimki sadece ümit. Rabbim tekrarını gortermesin.bana 3 ay Korun dedi suan 32 gün oldu regl olmayi bekliyorum

Canım geçmiş olsun sana da.benim bebegü kalp atimi olmayınca emin olmak için vajinal baktı Dr ama kalp atimi yoktu ertesi gün başka Dr gittim oda ayni seyi soyledi kalp atimi yok.2 gün s9nra bebek nerdeyse boş poşet gibi yerinde değil kesenin altında. Zaten karın usg bakıldı rapor yazdı radyoları uzmanı bebek cm mi bile küçülmus onlar biliyorlar yani.bizimki sadece ümit. Rabbim tekrarını gortermesin.bana 3 ay Korun dedi suan 32 gün oldu regl olmayi bekliyorum
N Nasip_kismet

Canim sana da gecmis olsun. İnsallah bir daha yasamayiz boyle seyleri. İnan kendime gelemiyorum ne yedigimden tat alabiliuorum ne ictigimden. Ben de beklememenin pismanligini cok yasiyprum ama zaten bir seylerin ters gottigi bwlliydi oncesinde kanamam da vardi ama umit dunyasi iste hic kotu dusunmedim. Nasil gececek bu aci bilmiyorum :(

26 nisan da 12 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. 15 gün kanamam sürdü. Sonra göğsümden çok az sütte geldi. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç durup dururken ağlıyordum. Çok şükür yeni toparlanmaya başladım. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip eder tüm isteyenlere...

Back
X