Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beynimden aşağı kaynar su indi resmen ! ! Şimdi haberim oluyor canımHatta aswen yaniLady Strawberry la beraberdik hafta olarak allah onun bebegin sağlık versin inşallah.
canım simdi daha iyi gibiyim toparlandım sayılır kürtaj sonrası hersey yok oldu patolaji temizmis. ilk zamanlar dikkat ederek eğilip kalktım sanki benimleymis gibi zordu tam iyiyim derken göğsünden sütümsü sıvı aktı zordu oturdum agladim aslında ilk iki hafta ağladım hep. prolaktinim haberi olmamış kurtajdan anlaşılan. .şimdi 31 gün oldu adet olmayı bekliyorum yeni ovu testi ve gebelik testi aldim 100 lu onları kullanacağım günü bekliyorum. seni gördükçe günümü istemsiz sayıyorum napıyım .haberinin olmadığı anladım yoksa yazardın eminim canim.Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip etsin insallah.Beynimden aşağı kaynar su indi resmen ! ! Şimdi haberim oluyor canımçok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm .. şimdi nasılsın peki ?
Ah canım neler atlatmışsn ben bile o korkular ile yaşıyorum acaba bisey olur mu diye ki kaç hafta kanama geçirdim aklım yerinden oynadı durdu seni düşünemiyorumcanım simdi daha iyi gibiyim toparlandım sayılır kürtaj sonrası hersey yok oldu patolaji temizmis. ilk zamanlar dikkat ederek eğilip kalktım sanki benimleymis gibi zordu tam iyiyim derken göğsünden sütümsü sıvı aktı zordu oturdum agladim aslında ilk iki hafta ağladım hep. prolaktinim haberi olmamış kurtajdan anlaşılan. .şimdi 31 gün oldu adet olmayı bekliyorum yeni ovu testi ve gebelik testi aldim 100 lu onları kullanacağım günü bekliyorum. seni gördükçe günümü istemsiz sayıyorum napıyım .haberinin olmadığı anladım yoksa yazardın eminim canim.Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip etsin insallah.
canım simdi daha iyi gibiyim toparlandım sayılır kürtaj sonrası hersey yok oldu patolaji temizmis. ilk zamanlar dikkat ederek eğilip kalktım sanki benimleymis gibi zordu tam iyiyim derken göğsünden sütümsü sıvı aktı zordu oturdum agladim aslında ilk iki hafta ağladım hep. prolaktinim haberi olmamış kurtajdan anlaşılan. .şimdi 31 gün oldu adet olmayı bekliyorum yeni ovu testi ve gebelik testi aldim 100 lu onları kullanacağım günü bekliyorum. seni gördükçe günümü istemsiz sayıyorum napıyım .haberinin olmadığı anladım yoksa yazardın eminim canim.Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip etsin insallah.
çok geçmiş olsun ilk günler zor oluyor sonra alisiyorsun.Bugün gittiğim doktor da aynı seyleri söyledi. Bende bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. Çok zormuş. Rabbim herkesin yardımcısı olsun
N Nasip_kismetCanım geçmiş olsun sana da.benim bebegü kalp atimi olmayınca emin olmak için vajinal baktı Dr ama kalp atimi yoktu ertesi gün başka Dr gittim oda ayni seyi soyledi kalp atimi yok.2 gün s9nra bebek nerdeyse boş poşet gibi yerinde değil kesenin altında. Zaten karın usg bakıldı rapor yazdı radyoları uzmanı bebek cm mi bile küçülmus onlar biliyorlar yani.bizimki sadece ümit. Rabbim tekrarını gortermesin.bana 3 ay Korun dedi suan 32 gün oldu regl olmayi bekliyorum
Canim sana da gecmis olsun. İnsallah bir daha yasamayiz boyle seyleri. İnan kendime gelemiyorum ne yedigimden tat alabiliuorum ne ictigimden. Ben de beklememenin pismanligini cok yasiyprum ama zaten bir seylerin ters gottigi bwlliydi oncesinde kanamam da vardi ama umit dunyasi iste hic kotu dusunmedim. Nasil gececek bu aci bilmiyorum
Doktorun agri kesici vermedi mi canım. Ben arveles icmistim.Kızlar kürtajdan sonra belim ve karın Ağrı'm geçmedi. Ne yapmalıyım