gebelikte rubella ıgm ve ıgg pozitif

oksijenexit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
25
1
41
iyi günler arkadaşlar... perşembe günü tahlillerimde rubella ıgm ve ıgg pozitif çıktı dünde rubella avidite yaptırdım sonuçları perşembe günü alacağım. bu süreci yaşayanlar her ikisi de pozitif çıkanlar filirlerinizi ve yaşadıklarınızı bekliyorum...

merhaba, şuan bende sizinle aynı durumu yaşıyorum benimde rubella ıgm pozitif çıktı. doktor ne dedi size bu doğrultuda. son durumunuz nasıl. benm için çok önemli lütfen cvp yazın :KK43:

Kusura bakma geç gördüm msjını ben Allah'a şükür atlattım gebelikten önce geçirildiğine karar verildi. Avidite testi Sınırda çıktı bende doktorlarda kararsız kaldık ank da düzen labratuarında yaptırdım testimi oranın doktoru western blot diye bi test önermiş o testle kesin kararı verebildik eğer imkanın varsa düZen labratuarıyla görüş ve avidite ile vakit kaybetme çünkü çocuk Büyüdükçe sen onu hissettikçe vazgeçmek daha zor olur ben o Yüzden hepsini özelde yaptırdım hoş hastanelerin çoğunda yapılmıyor bu testler. Zor bir süreç Allah yardımcın olsun aklına takılan ne olursa çekinme sor ben baya araştırdım baya bilgi edindim ekimden geleni yapmaya çalışırım

merhaba, şuan bende sizinle aynı durumu yaşıyorum benimde rubella ıgm pozitif çıktı. doktor ne dedi size bu doğrultuda. son durumunuz nasıl. benm için çok önemli lütfen cvp yazın :KK43:
Merhaba bende yaptirdim rubella igm pozitif cikti cok moralim bozuk .sizin sonuclariniz nasil geldi.ne yaptiniz bu surecte yardimci olurmusunuz

Merhaba kızlar, yaklaşık 7 haftalıkken gittiğim bir doktor rubella testi istedi sonuç 46,7 pozitifti bir bilgim olmadığından doktorda izinde olduğundan sonucu doktora geç gösterdim. Hiçbirşey söylemeden benden tekrar rubella testi istedi 2 hafta sonraki sonucumda Rubella IGM 0.46-negatif / IGG 21.77 pozitif çıktı. Sonucu doktora götürdüğümde değerlerinde bir değişiklik olmuş olabilir bazen oynayabiliyor önemli değil dedi.Bu doktora birkaç kez daha gittikten sonra değiştirmeye karar verdim.Şuan 13+4 gebeyim.Yeni ve çok ilgili bir doktora gittim.İki test arasında 2 hafta gibi bir sürede uçurum gibi fark olduğunu ikisinede güvenemediğini bu yüzden avidite testini acilen yaptırmam gerektiğini ama korkmamamı söyledi. Yinede çok korkuyorum uykularım kaçıyor.Bilgisi olan var mı :KK43:

X