Gebelikte sac boyatma

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kizlarr merak ettigim birsey var gebelikte sac boyatilmaz diye biliyorum ilk gebeligimde de boyatmadim.Sorum su an gebeysem sayet cok yeni olduğundan bu arada son adet 15 agustos etki eder mi zarari olurmu bugün boyatmak istiyorum ama cokta korkuyorum nolur bisey söyleyin

Ben onuda bilmiyorum en erken 13 eylulde öğrenirim hani diyorum su an yaptirsam zarari olur mu açıcı acticam cunku saçı kimyasal ya hani daha gelismeden birsey olur mu kalitsal bir sey ondan korkuyorum

Ben yurtdisindayim turkiyede Yok benim kullandigim ama garnier duymustum amonyaksiz.

Oksidasyon volumu yüksek olmayan ve amonyağı az olan boya ile boyanabilir ben boyadım. Normalde sarı kullanırım ama gebelikte koyu tercih ettim çünkü volumu daha dusuk. İlk 3 ay boyatmak iyi değil ben 5. Ayımda boyadım sen yine de doktoruna Danış

Bende 5. Aydan sonra boyaticam ama diplere degil kendi dogal sacıma ombre yaptiricam yani diplerede temas etmemis oluyo...

Ben buradaki kuaforlere soruyorum acicinin dogali olmaz bir nevi kandirmacadir diyor senin guvendigin marka varsa getir onunla açayım dedi ama yok oyle birsey bekle gebelik kesinlessin ona gore karar verirsin dedi bende beklemedeyim guya bugun boyatacaktim

Yorum yapan arkadaslarım cok teşekkür ederim 15 eylul adet tarihimi bekleyim en iyisi gebeysem sayet ki insallah ona gore boyatmam artik

Bitkisel boya oluyor. Amonyaksız biraz pahalı digerlerine göre ben ondan yaptırmıstım. 4. Ayda ilk üc ay tavsiye etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…