Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yaaCnm genellikle hamile kalininca sac dokulmesi kesiliyo hormonlardan ben 11 haftalik hamileyim dokulmelerim azaldi ins seninkide azalir
saçlar hamılelıkte tam aksi yonde canlanırlar...d vıtamını eksıklığın çok olabılır..ilk haftalar kafamı kaldıraıyordum yataktan . vıtamın kullanmaya başladığım an can geldıresmenkızlar daha 5 haftalık hamileyim ama şimdiden başladı saçlarım dökülmeye muhtemelen dahada artçak bunu durdurmam mümkün mü alabileceğim bi önlem olabilir mi?
Bana vitamin vermedi daha doktor ben folik aside devam ediyorum amasaçlar hamılelıkte tam aksi yonde canlanırlar...d vıtamını eksıklığın çok olabılır..ilk haftalar kafamı kaldıraıyordum yataktan . vıtamın kullanmaya başladığım an can geldıresmen
Önlem falan almama gerek yok mu ki20. haftaya kadar falan çok yaşadım dökülme sorununu hatta saçımı bile kestirdim ense hizasında ancak toplanıyordu yine de geçmemişti dökülmesi.
şimdi eskisinden de gür :)
inşallah senin de düzelir
Önlem falan almama gerek yok mu ki
ben 6-7. haftalarda başlamiştım elevit kullamaya..4 doktora gıttım hepsıde onerdı..hatta bıtnesı doğumdan sonrada kullan dedı...benım değerlerım normalde düşüktur ama vitamin çok işime yaradı..her kontrole gıttığımde doktorum ıstıkrarsız soruyor kullanıyormusun diye...Bana vitamin vermedi daha doktor ben folik aside devam ediyorum ama
Ben bugün tam 6haftalık oldum canım 1hafta sonra inşallah kalp atışını duycaz o zaman sorarım saol canımben 6-7. halarda başlamiştım elevit kullamaya..4 doktora gıttım hepsıde onerdı..hatta bıtnesı doğumdan sonrada kullan dedı...benım değerlerım normalde düşüktur ama vitamin çok işime yaradı..her kontrole gıttığımde doktorum ıstıkrarsız soruyor kullanıyormusun diye...
dokktoruna bır dniş ıstersen...