gebelikte saç dökülmesi

lou92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
122
33
kızlar daha 5 haftalık hamileyim ama şimdiden başladı saçlarım dökülmeye muhtemelen dahada artçak bunu durdurmam mümkün mü alabileceğim bi önlem olabilir mi?

Bi ben mi yaşıyorum bu sorunu ya :KK43:

Cnm genellikle hamile kalininca sac dokulmesi kesiliyo hormonlardan ben 11 haftalik hamileyim dokulmelerim azaldi ins seninkide azalir

kızlar daha 5 haftalık hamileyim ama şimdiden başladı saçlarım dökülmeye muhtemelen dahada artçak bunu durdurmam mümkün mü alabileceğim bi önlem olabilir mi?
saçlar hamılelıkte tam aksi yonde canlanırlar...d vıtamını eksıklığın çok olabılır..ilk haftalar kafamı kaldıraıyordum yataktan . vıtamın kullanmaya başladığım an can geldıresmen

saçlar hamılelıkte tam aksi yonde canlanırlar...d vıtamını eksıklığın çok olabılır..ilk haftalar kafamı kaldıraıyordum yataktan . vıtamın kullanmaya başladığım an can geldıresmen
Bana vitamin vermedi daha doktor ben folik aside devam ediyorum ama

20. haftaya kadar falan çok yaşadım dökülme sorununu hatta saçımı bile kestirdim ense hizasında ancak toplanıyordu yine de geçmemişti dökülmesi.
şimdi eskisinden de gür :)
inşallah senin de düzelir

20. haftaya kadar falan çok yaşadım dökülme sorununu hatta saçımı bile kestirdim ense hizasında ancak toplanıyordu yine de geçmemişti dökülmesi.
şimdi eskisinden de gür :)
inşallah senin de düzelir
Önlem falan almama gerek yok mu ki

UOTE="elbereth61, post: 39358694, member: 100611"]doktoruna bir sor istersen; kansızlığın olabilir, kan ilacına erken başlar belki.
ben bioblas falan kullanmıştım o da bir işe yaramamıştı.[/QUOTE]
Tamam canım dediğin gibi yapim

Bana vitamin vermedi daha doktor ben folik aside devam ediyorum ama
ben 6-7. haftalarda başlamiştım elevit kullamaya..4 doktora gıttım hepsıde onerdı..hatta bıtnesı doğumdan sonrada kullan dedı...benım değerlerım normalde düşüktur ama vitamin çok işime yaradı..her kontrole gıttığımde doktorum ıstıkrarsız soruyor kullanıyormusun diye...
dokktoruna bır dniş ıstersen...

ben 6-7. halarda başlamiştım elevit kullamaya..4 doktora gıttım hepsıde onerdı..hatta bıtnesı doğumdan sonrada kullan dedı...benım değerlerım normalde düşüktur ama vitamin çok işime yaradı..her kontrole gıttığımde doktorum ıstıkrarsız soruyor kullanıyormusun diye...
dokktoruna bır dniş ıstersen...
Ben bugün tam 6haftalık oldum canım 1hafta sonra inşallah kalp atışını duycaz o zaman sorarım saol canım

hamilelikte ve sonrasında saç dökülmesi olabiliyor. ben bu dönemde bioblas kullanıp faydasını görmüştüm herkeste her şey işe yaramayabiliyor ama aklınızda bulunsun kızlar

X