gebelikte siddetli bulanti ve kusmalar

zoombi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
332
211
Sevgili kk üyeleri tecrubelerinize ihtiyacim var gebeligimde 8.haftamdayim.Inanilmaz fazla bulanti yasiyorum.Gun icin de en az 3 4 kez kusuyorum haricinde zaten bulantilar durmuyor.Ilac yazdi dr ancak kusmalarim daha da artti.Midemde hic birsey durmadigi icin tansiyonim da hep dusuk surekli sersem gibiyim.Butun bunlarin yaninda is yerim bu konuda cok anlayisli degil malesef, cok nadir rapor kullanabiliyorum 1 er gunluk.Ne yaparim da bu durumu daha katlanir hale getirebilirim.Hafifletecek onerileriniz var midir.Hic bir sekilde yemek yiyemiyorum en fazla sandvic yiyebiliyorum o da kisa zaman sonrs geri cikiyo:KK43:

Sevgili kk üyeleri tecrubelerinize ihtiyacim var gebeligimde 8.haftamdayim.Inanilmaz fazla bulanti yasiyorum.Gun icin de en az 3 4 kez kusuyorum haricinde zaten bulantilar durmuyor.Ilac yazdi dr ancak kusmalarim daha da artti.Midemde hic birsey durmadigi icin tansiyonim da hep dusuk surekli sersem gibiyim.Butun bunlarin yaninda is yerim bu konuda cok anlayisli degil malesef, cok nadir rapor kullanabiliyorum 1 er gunluk.Ne yaparim da bu durumu daha katlanir hale getirebilirim.Hafifletecek onerileriniz var midir.Hic bir sekilde yemek yiyemiyorum en fazla sandvic yiyebiliyorum o da kisa zaman sonrs geri cikiyo:KK43:[/QUO

ay canım geçmiş olsun bende günde 4 defa kusuyodum 10 haftadan sonra 1'e düştü kusmam ama sürekli midem bulanıyor :KK43: malesef benim iş yerimde hiç anlayışlı değil ama umrumda değil hamilelerin 40 gün rapor hakkı var git raporunu iste doktorunda sağlığın daha önemli bence baktım baya kötü olıyosun heyet raporu almaya calış , oda olmuyo artık serum taktırırsın arada ben öyle yapıyorum çok kötü oldugumda,
bana ev yapımı yogurt iyi geliyodu bizaman sonra ondanda tiskindim ümreden hurma getirttiler o iyi geldi bi ara şimdi ayvayı deniyorum inş geçicek benimkide yemekleri çok karıştırmamaya özen göster az az ye benden sana tavsiye[/QUOT

ve ben artı kusmanın yanında 5 haftalık hamileliğimden beri ishalim düşün benim halsizliğimii kan hapları beni ishal ediyor :KK43:

15. haftamdayım benim de çok aşırı bulantılarım oldu. Sende etki eder mi bilmiyorum ama ben sık sık gidip serum alıyordum. En azından kendimi iyi hissediyordum ve serumdan sonra bişeyler yiyebiliyordum. Doktorum bitkisel vitamin destekleri verdi ilaçların pek etkisini görmedim gerçi sadece dayanılmazlığını hafifletti gibi bir şey. Hiç bir şey engellemiyor bulantıyı belki sadece biraz hafifletiyor yada kısa süreli geçiştirme sağlıyor. En son doktorum gaviscon vermişti ama dediğim gibi oda çok anlık etki. Umarım en kısa zamanda atlatırsın.

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.dun sabah yine fenalasinca hastaneye gittim.dr tahlil sonuclarima bakip yatis verdi.gece hastanede kaldim aldigim serum iyi geldi dün ve bugun biraz biseyler yiyebildim.Dr ayni seyi soyledi sanirim bunun bir cözümü yok öyle böyle raporlarla idare edecegiz:KK43:

X