Gebelikte takıntı rahatsızlığı olanlarrrrr neler yaşadınız nasıl kurtuldunuz

Zeyyyneppppce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
55
13
offfff kızlar çok zor durumdayım gebelikten önce kapıyı kontrol etme ocağı kontrol etme huyum vardı ama bu denli beni rahatsız eden bir durum değildi şimdi gebelikle ilk aylarda hızlımı hareket ettim bişi olurmu takıntıları başladı sonra bebeğim sağlıklı olurmu takıntıları hatta Rabbim hasta tüm çocuklara acil şifa versin hasta birinin resmini görünce huzursuz oluyorum keşke görmeseydim diyorum dua ederken bile birşeyi birçok kez tekrarlıyorum ilk gebeliğim eminim tecrübeli annelerimiz msjını okuyacak başına böyle bişey gelen varmı neler yaşadınız nasıl kurtuldunuz zor durumdayım gebeliğimden keyif bile alamıyorum nasıl kurtulurum lütfen yardımmmmm ve dualarınızı bekliyorum Rabbimde sise gönlünüzdekileri nasip etsin inşallah

Gecer insalla seytan vesvese veriyor arksdasim hangi konuda hassas sak o konuda oluyor dikkat edersen bendede surekli bebegimi kaybetcem diye korkuyorum surekli wc durumu oluyo kan geldi diyee korkuyorum all izni ile hepsi gececek

Bende canım sürekli aklım bebeğimde inan ilk başlarda hep kendimi dinliyordum sürekli doktora gidesim geliyordu ağlıyordum onu kaybedeceğimi düşünüp Allah korusun sanırım annelik duygularını daha şimdiden çok yoğun yaşıyoruz rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin

Evet kızlar çok kötü çok zor bi durum bu ama geçecek ki insan başka Örnekler olduğunu bilince daha rahatlıyor yalnız olmadığını anlıyorsun geçicek inşallah Rabbim hepimize yardım etsin inşallah buarada kimse tınmadı sizler yardımcı oldunuz destek oldunuz teşekkür ederim

H
Gecer insalla seytan vesvese veriyor arksdasim hangi konuda hassas sak o konuda oluyor dikkat edersen bendede surekli bebegimi kaybetcem diye korkuyorum surekli wc durumu oluyo kan geldi diyee korkuyorum all izni ile hepsi gececek
iç korkma o dönemde bende korkuyodum bişi olcak diye ama o orda pamuk ipliğine bağlı değil çok Güvenli yerde Allah'ın izni ile bişe olmaz sürekli ayetel kürsi oku canım Allah'a emanet et

X