• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte tsh yuksekligi

kedi severm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
59
6
1
29
Yeni kese göründü kalp atışı icin 10 gün sonraya randevu verdi doktor tsh degerim 7.7 benzer durumu yaşayan varmi troid ilacına başladım riski varmi bu değerin benzer durumu yaşayan varmi

İlaç verdiyse doktorunuz merak etmeyin o kontrol altına alınır. Benimde gebelikte TSH yükseldi düzenli ilaç kullanımıyla bir sıkıntı yaşamadım. Değeri soracak olursanız hiç hatırlamıyorum şu an ama ilaca başlayınca düzeldi. Doğum yapınca hepten geçti

İlaç verdiyse doktorunuz merak etmeyin o kontrol altına alınır. Benimde gebelikte TSH yükseldi düzenli ilaç kullanımıyla bir sıkıntı yaşamadım. Değeri soracak olursanız hiç hatırlamıyorum şu an ama ilaca başlayınca düzeldi. Doğum yapınca hepten geçti
Benim genel olarak troid sorunum var ama ilacı bırakmıştım gebelik olunca mecbur kullanmak zorundayım tabi, bakalim hemen düzelir inşallah ilk aylar tsh yüksekliği düşük riski oluşturduğunu yazıyorlar korktum biraz

Back
X