Gebelikte üstüne adet görme ?..

tuuraba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
201
0
46
İstanbul
Merhaba, düzenli adet görüyorum 29-30 günde bir. Bu ay yine olmam gereken tarihte adet oldum çok fazla kanamam olmadı ve 2 gün sürdü kesildi. 3. ve 4. gün yani bugün çok açık kahverengi az bi akıntım oldu. Üstüne adet görmüş olabilir miyim ? Bir de idrar testini ne zaman yapmalıyım sizce ?
:26:

Gebelikte üstüne adet görme ?..

Merhaba, düzenli adet görüyorum 29-30 günde bir. Bu ay yine olmam gereken tarihte adet oldum çok fazla kanamam olmadı ve 2 gün sürdü kesildi. 3. ve 4. gün yani bugün çok açık kahverengi az bi akıntım oldu. Üstüne adet görmüş olabilir miyim ? Bir de idrar testini ne zaman yapmalıyım sizce ?

Beklenen adetin normalden farkli ise anladigim kadariyla adet gününde gecmis idrar testi yapsan bile cikar.Anlattiklarin yerlesme kanamasina benziyor.Mesela yarin sabah idrari ile yaparsan kesin sonuc alman mümkün.:34:

İdrar tahlili yaptım negatif çıktı. kesin sonuç bu mudur sizce tekrarlıyım mı ? 2 senedir deniyoruz olmadı. başımdan dış gebelik geçti bide. kan tahlili de yaptırmak istemiyorum her seferinde hüsranla sonuçlandı. benim gibi olup sonra hamile olduğunu öğrenenler varmı ? güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

Back
X