gebzede ki kadın doğum doktorlari hakkinda???

derii87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6
2
37
Merhaba ,
3 aylik hanil eyim ilk doktorum Amanullah Cagatay di kendisinin ozel klinigine gittim tavsiye üzerine yalniz hic memnun kalmadik yogunluktan heralde cok hizli muayene ediyor ve cok fazla bilgi vermiyor tek soyledigi kilo ver kilo ver... daha sonra yine hemsire kardesimin tavsiyesiyle burhan sekere gittim ilk muayenede bir sorun yoktu benden ikili test istedi sonucu icin tekrar 1 hafta sonra kontrole cagirdi gittigimde ultrasonla bebegimizin cinsiyetine bakmasını istedik fakat sanki devlet hastanesindeymisim gibi yogunum kusura bakma dedi hormonlarim zaten alt üst rica ettim benim icin ne kadar onemli oldugunu soyledim bna trip atar gibi anlayisli ol biraz dedi sirada bekleyen hastalarim var dedi ama o kadar laf soyleyene kadar zaten bakardi bile 5 dk bile surmuyor neyse sonuc olarak burhan sekerde benim icin bitmistir anlayisli ilimli duyarli bir doktor bulana kadar doktor degistirecegim. :KK43:(( varsa tavsiyeniz bekliyorum lutfen.

Merhaba ,
3 aylik hanil eyim ilk doktorum Amanullah Cagatay di kendisinin ozel klinigine gittim tavsiye üzerine yalniz hic memnun kalmadik yogunluktan heralde cok hizli muayene ediyor ve cok fazla bilgi vermiyor tek soyledigi kilo ver kilo ver... daha sonra yine hemsire kardesimin tavsiyesiyle burhan sekere gittim ilk muayenede bir sorun yoktu benden ikili test istedi sonucu icin tekrar 1 hafta sonra kontrole cagirdi gittigimde ultrasonla bebegimizin cinsiyetine bakmasını istedik fakat sanki devlet hastanesindeymisim gibi yogunum kusura bakma dedi hormonlarim zaten alt üst rica ettim benim icin ne kadar onemli oldugunu soyledim bna trip atar gibi anlayisli ol biraz dedi sirada bekleyen hastalarim var dedi ama o kadar laf soyleyene kadar zaten bakardi bile 5 dk bile surmuyor neyse sonuc olarak burhan sekerde benim icin bitmistir anlayisli ilimli duyarli bir doktor bulana kadar doktor degistirecegim. :KK43:(( varsa tavsiyeniz bekliyorum lutfen.
Selam canım. Ben çayırova da oturuyorum. Gebzeden bahsettiğin doktorları duydum amanullah beye gitmek istemiştim ama randevu alamadım. Ben cumartesi günleri eşimle gideceğim için biraz zor oluyor. Şu anda Pendik yüzyıl esra günay hanıma gidiyorum. Yine yoğun oluyor ama içerde hemen hemen her soruma cevap veriyor.. Bana da sanki muayene çok hızlı geçiyor gibi geliyor. Ultrason yüzünden mi acele ettiği için mi bilmiyorum sanki hala çok net göremedim gibime geliyor bebeği. Cumartesi yine randevum var şimdilik ona devam ancak alternatif bir doktor önerisi olan olursa değerlendirmek isterdim. Merkez hst Cihangir ay var bir de onu da düşünebilirsin iyi diye duydum. Ben cumartesi gününe randevuyu alamadım o nedenle gitmedim. Sağlıklı bir hamilelik dilerim inşallah iyi içine sinen bir dr bulursun.

Çok teşekkür ederim. Simdi kafamda yüzyıl hastanesindeki koray bey var 2 arkadasim tavsiye etti cok nazik kibarmis ilk gebelik olunca daha ilgiliymis seni bilgilendiriyormus ve ultrasonu cok detayli anlatiyormus. Agustos ayinin ortasinda ona gideceğim birde. Bu arada bende cayirovada oturuyorum :)

Çok teşekkür ederim. Simdi kafamda yüzyıl hastanesindeki koray bey var 2 arkadasim tavsiye etti cok nazik kibarmis ilk gebelik olunca daha ilgiliymis seni bilgilendiriyormus ve ultrasonu cok detayli anlatiyormus. Agustos ayinin ortasinda ona gideceğim birde. Bu arada bende cayirovada oturuyorum :)
Bak bu süper :) biz ocakta taşındık buraya pek bilmiyorum çevreyi tanıdıkta yok o nedenle rastgele gittim ben de esra hanıma. Çayırova tıp merkezinde bir dr var aile hekimi onu da önerdi ama en azından hastane olsun daha iyi olur düşüncesindeyim. Ama 4 boyutlu ultrason var belki oraya da bir uğrarım. Koray beyi de önerenler var. Ancak internet yorumlarına pek inanamıyorum, birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor. Bu arada Gebze yüzyılda sezeryana 1000 normal doğuma 750 dediler. Muayene 52 tl. Pendik yüzyıl ise muayene 45 sezeryan 1300 dediler. Koray beye gidersen nasıl memnun kaldın mı yazar mısın bana. Gebze yüzyılı da düşünmüyor değilim aslında.

Vallahi canim medical kadar kazik olacagini sanmiyorum 100 tl muayeneye ver kontrole git yogunum desin gondersin seni yok boyle bir şey.. :KK62:
iki arkadasim dogum yapti koray da ikiside ayni övgüleri söyledi adamin evi hastaneye cok yakinmis arkadasim gece sancilaninca kalkip doguma gelmiş senin doktorun saati disinda doguma giriyormu sordun mu?
Ben kaynarcadaki yuzyilda elif hnma gittim arkadasimla tanistim ve doguma saati disinda girmeyecegini soyleyince direk sildim o doktoruda. Bu onemli bir detay bence. Koray beye gittigimde görüşümu mutlaka paylasacagim seninle canim:KK25:

Merhaba aysecim bu aksam acil bir durumdan dolayi yuzyila gittim sansima koray bey oradaydi tanismis oldum gayet nazik ilgili bir doktor gitmeni denemeni tavsiye ederim sevgiler..

Merhaba aysecim bu aksam acil bir durumdan dolayi yuzyila gittim sansima koray bey oradaydi tanismis oldum gayet nazik ilgili bir doktor gitmeni denemeni tavsiye ederim sevgiler..
Teşekkür ederim canım. Açıkçası hâlâ kararsız durumdayım. Eşim Amanullah Beye gidelim diyor. En azından her bölüm var ve perinotolog imiş kendisi. İkili test sonucum negatif çıkmasına rağmen yüzyıl esrar hanım riskin yüksek üçlü dörtlü yaptır harmony yaptır amniyosentez yaptır dedi. Testi medipol de yaptırdık oradaki dr bu sonuçlara göre risk yok sadece yaş nedeni ile amniyosentez önerilebilir ama zorunlu değil dedi. 1 aydır canımız sıkıldı. Allah korusun inşallah sağlıklıdır zaten aldırmayı düşünemem de zehir oldu bu günler. Bu nedenle dr değiştirmek istiyorum bakalım artık hangisi olacak. Senin nasıl gidiyor başladın mı Koray beye. Sürekli net yok bende o nedenle çok geç cevap verdim kusura bakma.

Teşekkürler canim bende gec gordum kusura bakma ben hsla koraydayim cok şükür iyi gidiyor ikili testimi gördü ucluye gerek yok dedi seker yuklemesini tavsiye etti bende 75 gr olarak baktirdim iyi cikti cok şükür. Benimde Ellerim kollarim uyusuyor ayaklarim şişiyor bunun haricinde bir sikintim yok şükür 27.haftamdayim..:)) cok öpüyorum seni haberini bekliyorum

Teşekkürler canim bende gec gordum kusura bakma ben hsla koraydayim cok şükür iyi gidiyor ikili testimi gördü ucluye gerek yok dedi seker yuklemesini tavsiye etti bende 75 gr olarak baktirdim iyi cikti cok şükür. Benimde Ellerim kollarim uyusuyor ayaklarim şişiyor bunun haricinde bir sikintim yok şükür 27.haftamdayim..:)) cok öpüyorum seni haberini bekliyorum
Canim nasilsin kacinci haftadasin. Bende koray bey e basladim. 9 ocak randevum var simdilik iyi gidiyoruz. Guzel haberlerle gel insallah.

Canim nasilsin kacinci haftadasin. Bende koray bey e basladim. 9 ocak randevum var simdilik iyi gidiyoruz. Guzel haberlerle gel insallah.

Merhaba aysecim benim 37.haftam bu aksam koray beye gitim muayeneye hersey yolunda cok şükürgeri sayim basladi artik senin nsil gidiyor koray beyden memnun kalmana sevindim.

X